کد خبر: 3322394
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۴
طی دو روز؛

جلسه شورای مرکزی مجمع قرآن و عترت دانشجویان وزارت بهداشت برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: جلسه دو روزه شورای مرکزی مجمع قرآن و عترت دانشجویان وزارت بهداشت طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، جلسه شورای مرکزی مجمع قرآن و عترت دانشجویان وزارت بهداشت، در روزهای نهم و دهم تیرماه در مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت برگزار شد.
در این نشست که با حضور پنج نفر از اعضای اصلی مجمع برگزار شد، اعضا به بحث و تبادل نظر درباره اولین همایش سراسری ویژه فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که 13 تا 16 مرداد 1394 با حضور دبیران کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها و اعضای فعال این کانون‌ها در مشهد مقدس برگزار خواهد شد، پرداختند.
بر همین اساس کادر اجرایی این دوره چهار روزه در هشت کارگروه تقسیم‌‌بندی شدند که شامل کارگروه‌های واحد پذیرش، واحد صدور کارت و گواهی، واحد روابط عمومی،اطلاع‌‌رسانی و راهنمای میهمان، واحد تشریفات، پشتیبانی و تدارکات، واحد اردوها، واحد طراحی، واحد کمکی و واحد ممیزی است.
در ادامه این نشست دو روزه برنامه‌های پیشنهادی مجمع قرآن و عترت که در حاشیه بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اجرا خواهد شد، مورد بررسی قرار گرفت.
بر این اساس مقرر شد که نشست دبیران کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در دو نوبت و در حاشیه  جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار شود.
همچنین برگزاری سه کارگاه آموزشی و جلسه‌ با محمدرضا فراهانی، معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت از دیگر تصمیماتی بود که در این نشست اتخاذ شد.
موضوع این  نشست‌ها و کارگاه‌ها، معرفی و گزارش عملکرد مجمع، طرح مطالبات دبیران، پیگیری مشکلات و ارائه برنامه‌های شاخص، کارگاه جذب و تاثیرگذاری خواهد بود. تجلیل از فعالان قرآنی دانشگاه‌ها، ارائه بسته قرآنی مخصوص تشویقی برای دبیران دانشگاه‌ها و اعضای فعال، به روز‌رسانی وب سایت، تعیین تکلیف نشریه مجمع و...از دیگر مسائل بررسی شده در این جلسات بود.

captcha