کد خبر: 3322778
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۳

برگزاری سمینار «قرآن؛ عامل وحدت و جهان عاری از افراط‌گرایی» در کویته + عکس

شعب خارجی: سمینار «قرآن؛ عامل وحدت و جهان عاری از افراط‌گرایی» با حضور علمای شیعه و سنی در «کویته» پاکستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در این سمینار که به مناسبت ماه نزول قرآن و میلاد امام حسن مجتبی(ع) در خانه فرهنگ ایران در کویته برگزار شد، عضو مجلس ایالتی، نمایندگان احزاب دینی شیعه و سنی و تعدادی از فرهیختگان علمی ایالت بلوچستان حضور داشتند.


«پرفسور امان‌الله شادیزیی»، تحلیلگر مسائل سیاسی پاکستان، طی سخنانی در این سمینار با اشاره به مشکلات پیش‌روی جهان اسلام و نقش علمای دینی در این زمینه گفت: از عربستان، کشور سرزمین وحی امروز صدای نفاق شنیده می‌شود، جهان اسلام در آتش نفاق می‌سوزد؛ در حالی‌ که اسرائیل غاصب در امنیت و آرامش کامل به سر می‌برد.
شادیزیی اختلافات کنونی میان مسلمانان جهان را خطرناک توصیف کرد و تلاش جدی تمام مسلمانان به خصوص علما برای حل آن را خواستار شد.


«عبدل متین آخوندزاده»، امیر جماعت اسلامی بلوچستان نیز طی سخنانی گفت: ایران در ایجاد وحدت میان مسلمانان نقش مهمی دارد، چون اجراکننده اسلام ناب محمدی در جهان است.
وی افزود: در کشورهای عربی شاهد حکمرانی حاکمان دیکتاتور و دست‌نشانده ابرقدرت‌ها هستیم؛ لذا از آنها توقع اقدام مناسبی نداریم.
حجت‌الاسلام «مقصود علی دومکی»، نماینده مجلس وحدت مسلمین و رئیس مرکز تبلیغات اسلامی پاکستان، سخنران دیگر سمینار بود که خطاب به شرکت‌کنندگان گفت: سراسر قرآن دعوت به مهربانی و شفقت دارد، تمامی انبیا با نرمی و رفتار شایسته دعوت به دین کردند؛ اما امروز به اسم اسلام انسان‌ها سر بریده می‌شوند.
وی افزود: کشور عربستان با ادعای رهبری جهان اسلام پرچم آمریکا را در دست گرفته و برای حفظ منافع آمریکا، علیه کشورهای اسلامی دست به کار شده است.
«سید حسن یحیوی»، سرکنسول ایران در کویته نیز طی سخنانی گفت: جامعه اسلامی در عصر حاضر به بالاترین حد تفاهم و وحدت نیازمند است؛ اما متأسفانه شاهد اتحاد برخی کشورهای عربی علیه کشوری اسلامی هستیم؛ در حالی‌که این کشورها علیه دشمنان اصلی اسلام گام بر نمی‌دارند.
«ابوالفضل حسینی»، مسئول خانه فرهنگ ایران در کویته نیز در سخنرانی خود، قرآن را عامل وحدت جهان اسلام خواند و بر بیداری امت و فرقه‌های اسلامی تأکید کرد.
در پایان علما و حضار شیعه و سنی نماز مغرب را به امامت عطاء الرحمن، اندیشمند معروف و امام جمعه اهل سنت پاکستان به عنوان «نماز وحدت» اقامه کردند و این سمینار با مراسم افطار روزه‌داران پایان یافت.

captcha