کد خبر: 3322890
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۲

ماه رمضان؛ بی‌بدیل‌ترین ماه برای تبلیغ دین

گروه اجتماعی: رئیس تبلیغات اسلامی تالش ماه رمضان را بی‌بدیل‌ترین ماه برای تبلیغ دین دانست و تلاش مضاعف مبلغین را در این ماه مبارک خواستار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسم ملائکی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تالش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از ماه رمضان به ‌عنوان بهترین فرصت برای خودسازی و تسلط بر نفس یاد کرد و گفت: اگر انسان بخواهد از نفس عماره محفوظ باشد و بر شیاطین درونی و بیرونی غلبه و عقل و شرع را حاکم بر اعمال خویش کند، بهترین فرصت ماه رمضان است.

وی با بیان اینکه قرآن و دعا دو محور بزرگ در ماه مبارک رمضان است، تصریح کرد: باید در این ماه نورانی دعا و قرآن را به ‌عنوان اموری ارزشمند مورد توجه داشته و در مسیر تعالی و تکامل قدم برداریم.

حجت‌الاسلام ملائکی با تاکید بر اینکه ماه رمضان فرصتی ارزنده برای روی آوردن به خداوند متعال است، ادامه داد: ماه رمضان ماه مغفرت و رحمت است که استجابت دعا و پذیرفته شدن اعمال در این ماه نورانی به نحوی ارزشمند صورت می‌گیرد.

این مسئول فرهنگی خاطرنشان کرد: فضاهای اجتماعی از محیط کار و اماکن عمومی باید به گونه‌ای باشند که فضای ماه مبارک رمضان را نشان داده و سبب استفاده بیشتر مردم از این ماه نورانی شود.

بهترین فرصت برای تقرب به خداوند

رئیس تبلیغات اسلامی تالش در ادامه، با اشاره به لزوم بیان احکام برای افراد، ماه رمضان را بی‌بدیل‌ترین ماه برای تبلیغ دین دانست و تلاش مضاعف مبلغین را در این ماه مبارک خواستار شد و عنوان کرد: ماه رمضان بهترین فرصت برای تقرب به خداوند متعال و بالا بردن سطح معلومات دینی است. در این ماه تعداد افرادی که به مساجد می‌آیند، بیشتر از ماه‌های دیگر است و بیشتر این جمعیت را جوانان تشکیل می‌دهند لذا نباید این فرصت را در جذب جوانان از دست داد.

این کارشناس دینی توجه به نماز و برپایی آن به صورت جماعت را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: در ایام ماه مبارک رمضان در مساجد سطح شهر نمازها بصورت جماعت برپا می‌شود.

وی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان ماهی استثنایی است و تمامی اعمال در این ماه از فضیلت بسیار زیادی برخوردار هستند، خاطرنشان کرد: یکی از بهترین اعمالی که در این ماه مبارک باید آن را انجام دهیم، قرائت قرآن است، چراکه قرائت هر آیه از کلام وحی در این ماه معادل ختم قرآن است و ثواب بی ‌اندازه‌ای دارد.

captcha