کد خبر: 3322984
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۳

محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود

گروه فعالیتهای قرآنی: به مناسبت فرا رسیدن ایام ضربت خوردن حضرت علی (ع) و لیالی قدر، محفل انس با قرآن کریم با حضور قاری برجسته و توانای مصری «محمود یوسف عقل» دوشنبه، ۱۵ تیرماه در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین ‌المللی قرآن (ایکنا) از سیستان وبلوچستان، به مناسبت فرا رسیدن ایام ضربت خوردن حضرت علی (ع) و لیالی قدر، محفل انس با قرآن کریم با حضور قاری برجسته و توانای مصری «محمود یوسف عقل» دوشنبه، 15 تیرماه در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل تدینی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان در این رابطه بیان کرد: این قاری مصری برای اولین بار است که به سیستان وبلوچستان سفر می‌کند و در شهرستان‌های زاهدان و زابل به قرائت قرآن خواهد پرداخت.
وی گفت: از آنجایی که قاریان کشور از سبک قاریان مصری در حفظ و قرائت قرآن الگوبرداری می‌کنند، برای مردم جذابیت خاصی دارد که به صورت زنده تلاوت قرآن توسط قاریان مصری را تماشا کنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان افزود: آنچه در این ماه می‌تواند در تقویت باورها و اعتقادات ما مؤثر واقع شود، شب زنده‌داری و مأنوس شدن با قرآن است.

captcha