حجت الاسلام محمد جواد قهرمانی در گفت و گو باخبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی با اعلام مطلب فوق افزود: با توجه به شرایط خاص ایران در جوامع بین المللی و زورگویی دولتهای مستکبر و تحریم های مختلف، رهبر معظم انقلاب در فرمایشات خود دستورالعملی به تمامی دولت مردان در راستای عملی کردن اقتصاد مقاومتی ابلاغ کردند، چرا که اقتصاد مقاومتی و توجه به آن نیازمند جامعه کنونی ایران اسلامی است.
وی در ادامه افزود: اقتصاد مقاومتی یک ضرورت بسیار صریح برای کشور است و باید به آن توجه شود چرا که دشمنان اسلام و معاندان نظام جمهوری اسلامی ایران با اقدامات خود سعی در کاهش پیشرفت های کشورمان در زمینه های مختلف را دارند.
حجتالاسلام قهرمانی با اشاره به گزینه های روی میز که توسط دولت آمریکا و غرب مطرح می شود، اظهار کرد: دشمنان اسلام و دولت های استکباری در برابر عظم ملی کشور ایران شکست خورده و تنها گزینه آنان اعمال تهدیدهای اقتصادی است ولیکن با طنین انداز کردن روحیه اقتصاد مقاومتی در جامعه نیز می توان این مشکل را مرتفع کرد.
وی تصریح کرد: زمانی که فرهنگ اقتصاد مقاومتی و توجه بیشتر به تولیدات داخلی را در جامعه بالاببریم، در نتیجه فشارهای دشمنان بر کشور به نفع بالندگی بیشتر و بهتر ایران اسلامی رقم خواهد خورد و بار دیگر نیز همانند گذشته دشمنان ایران و اسلام شکست خواهند خورد.
حجت الاسلام قهرمانی اضافه کرد: تمامی آحاد مردم باید در زمینه توجه به این امر مهم توجیه شده و به این نتیجه برسند که اقتصاد مقاومتی یک امر مهم و تاثیرگذار در جامعه است.