کد خبر: 3324331
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۲

۲۴ تیر؛ گشایش ششمین نمایشگاه و جشنواره قرآنی قشم

گروه فعالیت‌های قرآنی: ششمین نمایشگاه و جشنواره قرآنی قشم، ۲۴ تیرماه افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، علیرضا کمساری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد قشم از افتتاح ششمین نمایشگاه و جشنواره قرآنی قشم، 24 تیرماه مصادف با 28 ماه مبارک رمضان خبر داد.

وی با تجلیل از تمامی افرادی که پنج دوره گذشته را با مدیریت و همت بالای خود برگزار کردند، برپایی نمایشگاه دوره ششم در ماه رمضان امسال را همچون گذشته باعث توسعه فرهنگ قرآنی در صدر فعالیت‌های فرهنگی و هنری منطقه دانست و افزود: قرآن کریم به عنوان اصلی‌ترین عامل وحدت‌بخش بین مسلمانان جهان به ویژه مردم جزیره قشم مورد توجه ویژه بوده و برپایی این گونه نمایشگاه‌ها می‌تواند باعث تقویت این وحدت باشد .

کمساری عنوان کرد: آنچه امروزه به مردم ایران در بین سایر کشور‌های دنیا عزت بخشیده و از امتیاز ویژه‌ای برخودار کرده، بی شک توجه و عمل به آموزه‌های کلام وحی و درس‌های انسان‌ساز قرآن کریم بوده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح برنامه‌های قرآنی ششمین نمایشگاه پرداخت و عنوان کرد: برگزاری کارگاه آموزشی به ویژه توجه جدی به حوزه کودکان و نوجوانان، قرائت و حفظ قرآن، تواشیح و اناشید، نمایش آثار هنری خوشنویسان برتر کشور، قرآن به روایت تصویری، نمایش 40 اثر مربوط به قرآن در زندگی روزمره مردم، بخش نرم‌افزارهای قرآنی از جمله بخشی از برنامه‌های نمایشگاه قرآن است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد قشم مشارکت نهادها، سازمان‌ها و مؤسسات فعال قرآنی در سطح جزیره را در این جشنواره پررنگ ارزیابی کرد.

یادآور می‌شود، ششمین نمایشگاه و جشنواره قرآنی قشم با همکاری سازمان منطقه آزاد قشم، معاونت‌های قرآن و عترت، فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مؤسسات و ادارات و انجمن‌های تخصصی مستقر در قشم ، 24 تیرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی برپا می‌شود.

captcha