کد خبر: 3325523
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۷

فعالان قرآنی شهرستان خرم‌دره تجلیل شدند

گروه فعالیت‌های قرآنی: طی مراسمی توسط انجمن قرآن و نهج البلاغه وبا حمایت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خرم دره ازفعالان قرآنی ماه مبارک رمضان در حسینیه مسجد النبی شهرستان خرم‌دره تجلیل شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان در جهت ارتقای فرهنگ قرآنی مراسم ویژه بانوان با حضور قرآنیان شهرستان خرمدره،روز گذشته،15 تیر برگزار شد.
در این مراسم سیده شهلا قمی‌نژاد، مسئول انجمن قرآن و نهج البلاغه شهرستان به تشریح برنامه‌های این انجمن در ماه مبارک رمضان پرداخته و  افزود :با آغاز ماه مبارک رمضان همه روز مراسم ختم و روان‌خوانی قرآن در مساجد شهرستان خرم‌دره در حال اجرا است که هدف از آن نیز آشنا کردن مردم با فضایل این ماه عزیز است
وی در ادامه با تاکید بر اینکه این ماه در روایات اسلامى ماه خدا و میهمانى امت پیامبر اکرم(ص) خوانده شده است، تصریح کرد: خداوند متعال از بندگان خود در این ماه در نهایت کرامت و مهربانى پذیرایى مى‌کند و بندگان را مورد لطف خود قرار می‌دهد .
وی همچنین با تاکید بر اینکه تلاوت روزانه قرآن‌کریم در ماه رمضان دارای فضیلت بسیار بالایی است، تصریح کرد: قرآن‌کریم در ماه مبارک رمضان نازل شده و تلاوت آیات آن در این ماه فضیلت بسیارى داردو باید در این ماه به گونه‌اى خودسازى کرد که با اتمام ماه مبارک تأثیر و فواید آن در روح و جان افراد باقى باشد و اثر آن تا ماه رمضان آینده سال بعد ماندگار باشد.
گفتنی است در پایان این محفل با حضور 300 نفر از بانوان قرآنی از 6 نفر از فعالان  قرآن‌کریم ماه مبارک رمضان تجلیل شد.

captcha