کد خبر: 3325694
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۱

عدم ارتباط با خداوند یکی از گمشده‌های بشر در دنیای امروز است

گروه اندیشه: مسئول نهاد رهبری دانشگاه پیام‌نور بجنورد گفت: یکی از گمشده‌های بشر در دنیای امروز عدم ارتباط با خداوند متعال است.

مرتضی رستگار مسئول نهاد رهبری دانشگاه پیام‌نور بجنورد امروز در گفتگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از خراسان شمالی افزود: داشتن استرس و اضطراب و بحران‌های روحی و روانی از عدم ارتباط با خداوند ناشی می‌شود ارتباط چندین ساعته انسان در شب‌های قدر وامید به عفو خداوند متعال اگر با بخشش اشتباهات دیگران از طرف خود باشد آرامش را به روح و روان انسان می‌بخشد.
وی بیان کرد: ارتباط و عبادت و شب زنده‌داری در شب قدر باعث می‌شود انسان بتواند سال را با امیدواری و انگیزه جدیدی آغاز کند و به پایان برساند در فضیلت شب قدر بیان خداوند معتال مبنا بر این که شب قدر شبی است که از هزار ماه بهتر است بنابراین در طول سال شبی به خوبی و فضیلت آن یافت نمی‌شود.
رستگار اظهار کرد: در شب‌های قدر فرشتگان و ملائک با اجازه پروردگار به زمین فرود میایند و به محضر امام زمان(عج) می‌روند و آنچه برای بندگان مقدر شده است برآن حضرت عرضه می‌دارند.
وی گفت: اعمال شب قدر به دو نوع تقسیم می‌شود اعمال مشترک واعمال اختصاصی که اعمال مشترک شامل غسل کردن هنگام غروب آفتاب دوم دو رکعت نماز که پس از سوره حمد هفت مرتبه سوره توحید را خواند و پس از نماز هفتاد مرتبه استغفر الله ... گفته شود.
وی در ادامه بیان کرد: در روایتی از پیامبراکرم(ص) نقل شده که فردی که این نماز را می‌خواند از جای خود برنخیزد تا خداوند ازگناهان او و پدر و مادرش بگذرد و از اعمال دیگر قرآن بر سر کردن و زیارت سیدالشهداء و شب زنده‌داری و خواندن صد رکعت نماز که فضیلت‌های زیادی دارد و خواندن دعایی جوشن‌کبیر و دعا برای مومنین و صلوات فرستادن بر محمد(ص) و آل او است که اجر دنیایی و اخروی بسیاری دارد.
رستگار در بیان اعمال اختصاصی شب‌های قدر اظهار کرد: علاوه بر اعمال که از اعمال مشترک در شب‌های نوزده و بیست‌ و یکم است اعمالی مانند خواندن سوره عنکبوت خواندن سوره دخان، خواندن سوره قدر هزار مرتبه تکرار دعای فرج انجام غسل در آخر شب علاوه بر غسل اول دعای مکارم اخلاق و دعای امام سجاد(ع) از اعمال اختصاصی این شب‌های قدر است.
وی در پایان گفت: شب بیست‌ و سوم افضل دو شب گذشته قدر است و بر استناد بر روایات و احتمال و براساس احادیث شب قدر شب بیست ‌و سوم است و باید بیدار بود و از برکات این ماه و این سه شب خود را محرم نکرد.

captcha