کد خبر: 3325721
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۴
با وجود غیبت برخی نهادهای دینی؛

حضور فعال وزارت بهداشت در نمایشگاه قرآن/ مشاوره رایگان بگیرید

گروه سلامت: علی‌رغم عدم حضور برخی نهادها و سازمان‌های مسئول در مباحث دینی در نمایشگاه قرآن، وزارت بهداشت حضور فعالی در این نمایشگاه داشته و به ارائه دستاوردهای علمی در حوزه طب و دین پرداخته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)‌ مشاهده افرادی با روپوش سفید آن هم در نمایشگاه بین‌المللی قرآن در نگاه اول تعجب بازدیدکنندگان را بر می‌انگیزد، این تعجب کمی بیشتر می‌شود وقتی نام غرفه وزارت بهداشت را می‌بینند و اغلب این سؤال را از خود می‌پرسند وقتی برخی از نهادها و سازمان‌هایی که وظیفه و مسئولیت آنها کاملاً جنبه دینی دارد در نمایشگاه قرآن غایب هستند، غرفه وزارت بهداشت در نمایشگاه قرآن مشغول چه فعالیتی است.

تأثیر اعتقاد و ایمان بر سلامت و بیماری

پوسترهای تعبیه شده در این غرفه کمی از این تعجب کم می‌کند؛ پوسترهایی با موضوع‌های «طب اسلامی و معنوی»، «معرفی مرکز تحقیقات طب، قرآن و حدیث»، «تأثیر اعتقاد و ایمان بر سلامت و بیماری» و «حیات طیبه». در پوستر به نمایش در آمده با موضوع حیات طیبه، ارتباط حیات طیبه با قلب مریض و قلب سلیم، همچنین تأثیر بیماری‌های روحی، گناه، شرک، ایمان و عمل صالح بر قلب سلیم و حیات طیبه ترسیم شده است.

کتاب‌های متعددی نیز با موضوع‌های طب و دین در این غرفه به نمایش درآمده و معرفی شده‌اند، از جمله کتاب قرآن و طب جلد دوم، احادیث پزشکی، ملاحضات شرعی و قانونی اعمال جراحی زیبایی، آداب و اخلاق پزشکی در اسلام، خلاصه مقاله‌های همایش قرآن پژوهی و طب و ... .

خدمات پزشکی ویژه‌ای نیز به صورت رایگان در این غرفه به مردم ارائه می‌شود از جمله مشاوره طب سنتی، تغذیه و بیماری‌ها.

برای کسب اطلاعات بیشتر از اهداف شرکت وزارت بهداشت در نمایشگاه قرآن و عملکرد غرفه این وزارتخانه به سراغ اسلام آقاپور، مسئول غرفه وزارت بهداشت رفتیم. وی در خصوص دلایل حضور وزارت بهداشت در نمایشگاه قرآن می‌گوید: نگاه ما این است که اگر در جامعه اسلامی زندگی می‌کنیم و با یک نگاه اسلامی به جامعه می‌نگریم، پس هر سازمانی (دولتی یا خصوصی) باید در نمایشگاه قرآن حضور داشته باشد.

اعتقادات و تکامل دینی یک بعد از سلامت است

آقاپور ادامه می‌دهد: اعتقادات و تکامل دینی یک بعد از سلامت است که می‌تواند به انسان در رسیدن به کمال انسانی کمک کند. بر همین اساس وزارت بهداشت طی سال‌های اخیر تلاش کرده علاوه بر توجه به سلامت ابعاد جسمانی و فیزیکی انسان، بُعد اعتقادی و روحی انسان‌ها و سلامت این ابعاد را نیز در نظر بگیرد.

وی با اشاره به حضور وزارت بهداشت در نمایشگاه‌های متعدد قرآن کریم، این حضور را پربار عنوان و اظهار می‌کند: در سال‌های قبل هم مردم از غرفه وزارت بهداشت استقبال خوبی داشته‌اند و ما نیز سعی کرده‌ایم بر اساس نیازهای روز جامعه به آنها اطلاعات بدهیم و حداقل در بازدید از غرفه یکی از نیازهای مردم را تأمین کنیم.

آقاپور تصریح می‌کند: در سال جاری برنامه‌ریزی ما این بود که به صورت بسیار گسترده‌تر و به عنوان یک بخش سلامت در نمایشگاه حاضر شویم اما متأسفانه با بدقولی‌هایی که از سوی مسئولان نمایشگاه صورت گرفت، هدف بزرگی که برای آن برنامه‌ریزی کرده بودیم حاصل نشد و مجبور شدیم به همین حد اکتفا کنیم.

وی با اشاره به اینکه در برپایی این غرفه معاونت طب سنتی امکانات و متخصصان خود را در اختیار ما قرار داده است، می‌گوید: دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در بخش تغذیه با ما همکاری کرده‌ و دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله نیز طرح های تخصصی خود را در اختیار ما قرار داده‌ است.

لازم به ذکر است، غرفه وزارت بهداشت در بخش دانشگاهی بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم واقع شده و همه روزه با حضور متخصصان تغذیه و طب سنتی آماده ارائه مشاوره رایگان به مردم است.

captcha