به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبر گزاری ایکنا، حجت الاسلام حسین حاجیپور، روحانی مستقر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در این مراسم گفت: لیالی قدر شب شناخت انسان کامل است، در سایه شناخت شب قدر، انسان ارزش وجودی خویش را در می یابد، قرآن را با پیامبر قرآن، امر را با صاحب الامر و لذت انسان بودن را در طریق عبودیت درک خواهد کرد.
وی افزود: شب قدر واژه ای قرآنی است ، این شب در قرآن در سوره قدر با صفت مبارکه یاد شده و بهتر از هزار ماه دانسته شده است، ما قرآن را در شب مبارک فرو فرستادیم، شب قدر از هزار ماه بهتر است.
وی ادامه داد: یکی از بهترین کارها شناخت خداوند متعال است که مقدمه ای برای رسیدن به مقام رستگاری و نورانیت و از سوی دیگر خودشناسی مقدمه چنین معرفتی می باشد، چرا که شناخت خداوند سبحان در گرو شناخت خویش است.
حاجیپور خاطر نشان کرد: عبادت یعنی تسلیم خدا شدن یعنی در مقابل خدا سر تسلیم فرود آوردن و میتواند راه و وسیلهای باشد برای این که انسان در حقیقت از منیتهای خودش بگذرد.