حجتالاسلام والمسلمین هادی صادقی، معاون فرهنگی قوه قضائیه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) در خصوص انتظار قوه قضائیه از جامعه قرآنی برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی عنوان کرد: بهترین کمک، نشر معارف قرآن، انس دادن مردم با معارف قرآن و ایجاد زندگی قرآنی در جامه است.
وی تصریح کرد: ما هر چه بتوانیم سبک زندگی قرآنی را در جامعه ترویج دهیم، طبیعتاً همه جرائم را کاهش دادهایم که از جمله آنها، آسیبهایی هستند که از زندگیهای نامناسب غیر قرآنی به دست میآوریم.
راهکار کاهش آسیبهای خانواده
حجتالاسلام صادقی ادامه داد: خانوادههایی که بر مبانی غیر قرآنی زندگیشان را بنا میکنند، آسیب پذیرتر هستند؛ هر چه بیشتر زندگی قرآنی در جامعه ترویج پیدا کرده و نهادینه شود آسیبها کمتر میشود.
وی با اشاره به آیه 32 سوره نور که میفرماید: «وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ؛ بىهمسران خود و غلامان و کنیزان درستکارتان را همسر دهید اگر تنگدستند خداوند آنان را از فضل خویش بىنیاز خواهد کرد و خدا گشایشگر داناست»، گفت: از جمله دستورات قرآنی در خصوص کاهش آسیبهای اجتماعی ازدواج جوانان است.
دستور کمک به ازدواج جوانان یک تکلیف اجتماعی از سوی خداوند است
معاون فرهنگی قوه قضائیه با تأکید بر اینکه دستور کمک به ازدواج جوانان یک دستور به عموم و یک تکلیف اجتماعی است، گفت: اگر به همین یک دستور عمل کرده باشیم جلوی بخشی از مفاسد اجتماعی گرفته میشود اگر جوان ما به موقع ازدواج کنند جلوی بسیاری از مفاسدی که در تجرد حاصل میشود گرفته میشود.
وی ادامه داد: اگر جوانان با سبک قرآنی ازدواج کنند هم بخش دیگری از مفاسد اجتماعی حل میشود؛ قرآن میفرماید مومن کفو مومن است، اگر این را عملی میکردیم دیگر این همه شرط و شروط، وزر و وبال برای ازدواج جوانان تحمیل نمیکردیم. ازدواج امروز در جامعه ما فرسنگها با ازدواجی که قرآن میپسندد فاصله پیدا کرده است.