کد خبر: 3326638
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۷
مدیر مؤسسه قرآنی نورالعین:

مبلّغان دینی با ایجاد شبکه‌های اجتماعی به ترویج دین بپردازند

گروه فضای مجازی: خاکباز با تأکید بر این‌که طلاب باید با فناوری‌های روز آشنا باشند، گفت: مبلّغان اصلی دین و قرآن و متولیان این امر باید با ایجاد شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های حرفه‌ای به ترویج دین در قالب‌های زیبا بپردازند.

سمیه خاکباز، مدیر مؤسسه قرآنی نورالعین ازنا در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در رابطه با تأثیر تبلیغ در فضای مجازی، گفت: این تبلیغات تأثیر فراوانی می‌تواند بر کودکان و قشر جوان ما داشته باشند چراکه جوانان و حتی کودکان امروز ما  به امکانات زیادی دسترسی دارند.
وی افزود: با گذشت بیش‌از هزار سال از نزول قرآن، هنوز  با تدبر در آیات آن به تازگی و به‌روز بودن آن می‌توان پی برد و ما نیز باید در تلاش باشیم که دین خود را به‌روز کنیم.
مدیر مؤسسه قرآنی نورالعین ازنا بیان کرد: در سال‌های گذشته که وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی رواج نداشتند پس در زمینه تبلغ دین لزومی به آشنایی با این ابزار نبود ولی امروزه که در دست هر کودک تبلت و موبایلی وجود دارد که مجهز به تمام شبکه‌های اجتماعی و سرویس‌ها است نیاز روز ما نیز تجهیز به این ابزار برای تبلیغ دین است.
وی عنوان کرد: تبلیغ دین را باید به دست افراد کاردان  سپرد و مبلّغان و اندیشمندان بهترین مبلّغان دین هستند واین افراد نیز باید تمام تلاش خود را بکنند که به روز باشند و هم‌زمان با فناوری‌های روز دنیا پیش بروند.
خاکباز تصریح کرد: مبلغان اصلی دین و قرآن و متولیان این امر باید با ایجاد شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های حرفه‌ای به ترویج دین در قالب‌های زیبا بپردازند و مانند دشمنان ما که در قالب‌های زیبا به ترویج ضد دین، ضد ارزش و بی بند و باری می‌پردازند.
وی تصریح کرد: عمده ضعف کار ما به‌دلیل نداشتن حامی است چراکه انجام این کارها گاهی اوقات هزینه‌بر است و دیگر مشکل ما این است که طلاب ما در حالت کلاسیک به سر می‌برند و به‌دنبال سخنرانی در مسجد هستند.

به‌روز شدن طلاب نیازمند فرهنگ‌سازی از طرف حوزه‌های علمیه است

مدیر مؤسسه قرآنی نورالعین ازنا گفت: سوق دادن طلاب به‌سمت به روز شدن نیازمند فرهنگ‌سازی از طرف حوزه‌های علمیه است و باید طلاب را با فناوری روز آشنا کنند و مبلغان ما نیز باید در این عرصه حرفه‌ای عمل کنند.
وی با بیان این‌که حل بسیاری از مشکلات جامعه اسلامی ما، نیازمند فرهنگ‌سازی است، افزود: اینترنت و شبکه‌های اجتماعی امروز در دسترس تمام افراد است پس تبلیغ در این زمینه نیز می‌تواند تاثیرگذار باشد.
خاکباز گفت: از دیگر راه‌ها در زمینه تبلیغ دین اطلاع‌رسانی است چراکه افراد متولی با شناسایی پایگاه‌های مخرب و اطلاع‌رسانی در راستای جلوگیری از اثرات آن می‌توانند تأثیرگذار باشند.

captcha