کد خبر: 3327192
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۹

گشایش نمایشگاه عفاف و حجاب در مؤسسه خادم‌الرضا(ع) کوثر زابل

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: نمایشگاه عفاف و حجاب در مؤسسه خادم‌الرضا(ع) کوثر زابل گشایش یافت.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن صیادی، مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت خادم‌الرضا(ع) کوثر زابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به افتتاح نمایشگاه عفاف و حجاب، گفت: این نمایشگاه 21 تیرماه‌ به‌مناسبت روز عفاف و حجاب در این مؤسسه افتتاح شد.

وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف دشمن در جنگ نرم بی‌ارزش کردن حجاب در جامعه به‌ویژه جوانان و نوجوانان است، ادامه داد: این نمایشگاه به‌مدت سه روز به‌منظور بالا بردن ارزش‌های دینی و مذهبی در سطح جامعه و با هدف ترویج فرهنگ عفاف و حجاب گشایش یافته است.

صیادی این نمایشگاه صبح‌ها پذیرای بازدیدکنندگان است، اظهار کرد: در این نمایشگاه علاوه بر عرضه محصولات فرهنگی، کارگاه حجاب و عفاف با مربیگری مارانی، بانوی مبلّغ اعزامی از قم و همراه با تحلیل مسائل حجاب و عفاف و جلسه پرسش و پاسخ تشکیل می‌شود.

یادآور می‌شود، نمایشگاه عفاف و حجاب فوق به همت گروه فرهنگی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت خادم‌الرضا(ع) کوثر زابل برپا شده است و علاقه‌مندان می‌توانند به این مرکز واقع در ‌خیابان فردوسی، بین فردوسی 25 و 27 مراجعه کنند.

captcha