کد خبر: 3328399
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۷
مرادخانی در اختتامیه مطرح کرد:

«باران رحمت» به دانشجویان برای ورود به دنیای حرفه‌ای هنر جرئت می‌دهد

گروه هنر: بسیاری از دانشجویان با وجود قابلیت‌های فردی و حرفه‌ای جرئت و جسارت لازم برای ورود به دنیای حرفه‌ای هنر را ندارند، اما شرکت در جشنواره «باران رحمت» به آنها جرئت چنین کاری را می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) آئین اختتامیه دومین جشنواره «باران رحمت» عصر روز گذشته، ۲۳ تیرماه در سالن استاد جلیل شهناز خانه هنرمندان ایران و با حضور حمید شاه‌آبادی؛ رئیس جشنواره، علی مرادخانی؛ معاون هنری وزارت ارشاد، حسین پارسایی؛ دبیر جشنواره، حجت‌الاسلام امینیان؛ مشاور بین‌الملل وزیر ارشاد و جمعی از هنرمندان برگزار شد.
علی مرادخانی، معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم به ایراد سخن پرداخت و گفت: شاه‌آبادی، خودش تجربه حضور در معاونت هنری را داشته و در حال حاضر خوشبختانه این تجربیات را به عرصه آموزش آورده است.
وی ادامه داد: ممکن است که دانشجویان در محیط دانشگاه خیلی چیزها یاد بگیرند، اما واقعیت این است که قدرت و جرئت ورود به دنیای حرفه‌ای را ندارند، اما در فضایی که مسائل کاربردی و مهارتی آموزش داده می‌شود، این جسارت برای ورود به عرصه حرفه‌ای نیز وجود دارد و چشم‌انداز روشنی برای آینده هنرمندان را برای ورود به عرصه هنر می‌توان ترسیم کرد.
این گزارش حاکی است در ابتدای این مراسم مسئولان جشنواره در فضای خارجی سالن از تابلوی خط و نقاشی که توسط دانشجویان مؤسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی هنر پدید آمده بود، رونمایی کردند و پس از آن امیر کربلایی‌زاده، اجرای مراسم را به عهده گرفت و در بخش نخست برگزیدگان بخش «منبر خدا» معرفی و با حضور حمید شاه‌آبادی و حسین پارسایی از آنها تقدیر شد.
ظرفیت بالای «باران رحمت» برای روی‌آوری دانشجویان به قرآن

حمید شاه‌آبادی، رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر هم در این مراسم و پس از تقدیر از حامیان مالی جشنواره در سخنان کوتاهی گفت: این جشنواره باید به جایگاهی برسد که نگاه قرآنی دانشجویان را بیش از پیش در خلق آثار هنری مورد توجه قرار دهد.
وی ادامه داد: دانشجویان باید به این موضوع واقف شوند که «باران رحمت» یک اتفاق زودگذر نیست، بلکه در تلاش است تا همه شما دارای توان و مهارت شوید؛ توصیه‌ای نیز دارم و آن اینکه انس با قرآن بیشترین تأثیر را در شما برای موفقیت در مهارت‌اندوزی و خلق آثار هنری دارد.
براساس این گزارش در بخش دیگری از این برنامه اسامی برگزیدگان بخش‌های تایپوگرافی، تصویرسازی، نقاشی و خوشنویسی این جشنواره معرفی و از آنها با اهدای تندیس جشنواره و جایزه نقدی تقدیر شد.
محمد اخباری، رئیس دانشگاه علمی کاربردی دیگر سخنران این مراسم بود که با تبریک موفقیت گروه هسته‌ای در مذاکرات وین و تشکر از برگزارکنندگان این جشنواره گفت: دانشگاه علمی کاربردی بزرگترین دانشگاه نظام‌محور کشور است که توانسته به تربیت دانشجویان در رشته‌های مختلف به شکل مهارتی بپردازد.
مهارت‌اندوزی نقش اساسی در توسعه پایدار کشور دارد

وی ادامه داد: امیدواریم که بتوانیم مهارت‌اندوزی را به عنوان یک مسئله مهم در جامعه ایرانی مورد پیگیری قرار دهیم چرا که این اصل نقش اساسی در توسعه پایدار کشور خواهد داشت.
از جمله برنامه‌های دیگر این مراسم اجرای موسیقی سنتی توسط دو هنرمند دانشجو بود و نکته جالب توجه اینکه مجری برنامه با اعلام نام محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه و رئیس گروه مذاکره‌کننده هسته‌ای از حضار درخواست کرد که وی و هیئت همراهش را برای دستیابی به این موفقیت مورد تشویق قرار دهند.
در انتهای مراسم نیز هنرمندان و حضار در سالن با حضور روی سن عکس یادگاری گرفتند و بعد از آن به ضیافت افطار دعوت شدند.

captcha