کد خبر: 3331429
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۴

جمع‌آوری بیش از ۲ میلیارد ریال زکات فطریه عام در زنجان

گروه اجتماعی: معاون توسعه مشارکت‎های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره)استان زنجان، گفت: طبق آمار اولیه‎ای که تاکنون دریافت شده است بیش از ۲ میلیارد و هفتصد میلیون ریال زکات فطریه عام در روز عیدفطر امسال در صندوق‎های شورای زکات فطریه مستقر در کمیته امداد جمع‌آوری شد.

رضا حسنلو، معاون توسعه مشارکت‎های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، گفت: طبق آمار اولیه‎ای که تاکنون دریافت شده است بیش از 2 میلیارد و هفتصد میلیون ریال زکات فطریه عام، بیش از 124 میلیون و 500 هزار ریال فطریه سادات و بیش از 324 میلیون ریال مجموع کفارات عمد و غیرعمد در روز عیدفطر امسال در صندوق‎های شورای زکات فطریه مستقر در کمیته امداد جمع آوری شد.
وی ادامه داد: با توجه به هماهنگی‎های انجام شده با استانداری و فرمانداران جهت بازگشایی بانک‎های عامل تمامی مبالغ زکات فطریه در همان روز عیدفطر یا به صورت مستقیم به حساب نیازمندان واریز شد و یا به صورت غیرمستقیم از طریق هیأت امنا مساجد میان نیازمندان توزیع شد.
معاون توسعه مشارکت‎های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان ابراز کرد: آمار کنونی آمار اولیه بوده و آمارنهایی پس از جمع‎بندی مساجد شهری و روستایی اعلام می‌شود که با توجه به آمار سال گذشته که بالغ بر 10 میلیارد ریال بود امسال پیش‎بینی می‌شود رقم نهایی بیش از رقم سال گذشته باشد که رقم نهایی تا پایان هفته اعلام خواهد شد.
حسنلو اظهار کرد: نیازمندان تحت پوشش زکات فطریه شامل نیازمندان کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی و مؤسسات خیریه بودند که با شناسایی این نهادها، نیازمندی آنان با توجه به شاخص‎های موجود محرز شد که نیازمندانی که زکات فطریه از طریق هیأت مساجد میان آنان توزیع شد، با توجه به هماهنگی‎های جزء همین افراد بودند و بخشی دیگر که امکان تحت پوشش بودن این مراکز نداشتند از طریق هیأت امنا مساجد و یا امام جماعت معرفی و زکات فطریه به آنان تعلق گرفت.
وی در پایان عنوان کرد: با توجه به تأکید و فتوای مقام معظم رهبری و سایر مراجع مبنی بر توزیع زکات فطریه در همان روز عید فطر میان نیازمندان، امسال نیز همچون سال گذشته در همان روز عید فطر میان نیازمندان توزیع شد و این مبالغ تنها در بخش معیشتی نیازمندان مصرف می‌شود.

captcha