کد خبر: 3331459
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۱

استکبارستیزی، هوشیاری نسبت به حقه‌ها و فتنه‌انگیزی‌های دشمن است

گروه سیاسی: دبیر انجمن علوم سیاسی دانشگاه بین‌المللی امام(ره) گفت: مفهوم استکبارستیزی با گذشته تفاوت داشته و تنها تفنگ در دست گرفتن و میان جبهه نبرد رفتن نیست بلکه امروزه مفهوم آن هوشیاری و تیزبینی نسبت به حقه‌های دشمن است.

امیر پورمند، دبیر انجمن علوم سیاسی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، اقتصاد مقاومتی که حامی تولیدات داخلی است، نوعی استکبار ستیزی خواند و اظهار کرد: امروزه در دوگانگی فرهنگی هستیم و اگر فرهنگ ناب اسلامی ایرانی را در کشور پرورش دهیم از آفات فتنه‌های دشمنان تا حد زیادی در امان خواهیم ماند.

پورمند استعمار فرانو را امپریالیسم و سلطه گری از گذشته دور تاکنون دانست و ادامه داد: هزاران چهره آشکار و نهان همچون تارهای عنکبوت بر تمام جوانب زندگی جوامع تحت سلطه تنیده شده و این چهره‌ها در بیشتر موارد، با ظاهر بشردوستی، صلح‌طلبی، آزادی‌گرایی، ترویج عمران و آبادی و مانند آن به‌صورت دام‌های خطرناک، فراروی  ملت‌ها گسترده شده‌اند.

وی عنوان کرد: روشن است که تنها با آگاهی از این ظاهرفریبی‌ها، می‌توان صید این دام‌ها نشد و باید با پیگیری سیاست‌های مدبرانه و آینده‌نگرانه داخلی و خارجی، مانع تحقق اهداف سلطه‌جویانه استعمارگران شد.

آرمان‌خواهی دانشجویان، منطبق بر واقعیات باشد

دبیر انجمن علوم سیاسی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) بابیان اینکه آرمان‌خواهی بهتر است با تخیلات اشتباه گرفته نشود و منطبق بر واقعیات باشد، افزود: زمانی آرمان‌گرایی کارگشاست که تفکر و تلاش را با خود همراه کند و به آرمان‌های انقلاب نزدیک باشد.

وی با اشاره به گنگ بودن طرح‌ریزی‌های دانشگاه عنوان کرد: برنامه‌های اوایل انقلاب ساختار قوی‌تری داشتند و دانشجو آرمان‌های انقلاب را بهتر درک می‌کرد اما متأسفانه امروزه با کمرنگ شدن این برنامه‌ها، چون دانشجو با آرمان‌های انقلاب به‌درستی آشنایی ندارد لذا نمی‌تواند بر اساس آرمان‌های انقلاب تصمیم‌گیری کند.

پورمند نقش تشکل‌های دانشجویی را بسیار قدرتمند خواند و اظهار کرد: این تشکل‌ها همچون کرسی‌های آزاداندیشی مسیری طولانی در پیش دارد و نقطه اوج این تشکل‌ها تبدیل‌شدن به جامعه مدنی است که این جامعه واسط بین دولت و مردم خواهد بود و فشارهای وارده بین دولت و مردم را از بین برده و مانند یک ضربه‌گیر عمل می‌کند.

captcha