کد خبر: 3332254
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۸

حضور ۱۴۸ نفر از مدیران ارشد لرستانی در طرح مفتاح‌الجنه

گروه اجتماعی: مدیرکل کمیته امداد استان لرستان از شرکت ۱۴۸ نفر از مدیران ارشد استانی در طرح مفتاح‌الجنة ویژه ماه مبارک رمضان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، ولی‌الله منتظری، مدیرکل کمیته امداد استان لرستان، پنجشنبه، یکم مردادماه در جمع خبرنگاران گفت: طرح «مفتاح الجنة» در ایام ماه رمضان باهدف برقراری ارتباط نزدیک مسئولان با ایتام و نیازمندان اجرا می‌شود که در این راستا در ماه مبارک رمضان امسال نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار، فرماندار و جمع کثیری از مدیران و مسئولان ارشد استانی در قالب طرح مفتاح‌الجنة با ایتام و نیازمندان دیدار کردند.
وی افزود: در ماه مبارک رمضان در راستای اجرای طرح مفتاح الجنه در شهرستان خرم‌آباد تعداد 148 نفر از مدیران ارشد استانی 350 خانوار از ایتام و نیازمندان تحت پوشش را مورد بازدید حضوری قرار دادند.
مدیرکل کمیته امداد استان لرستان در رابطه با اهداف این طرح، بیان کرد: هدف از اجرای این طرح آشنایی مدیران و مسئولان با وضعیت خانواده‌های یتیم و نیازمند و همچنین دل‌جویی از این خانواده‌ها است.
وی تصریح کرد: رسیدگی به امور خانواده‌های نیازمند، تکریم فقرا و نیازمندان، ایجاد زمینه لازم برای هم‌نشینی مسئولان و خیران با فقرا، ایجاد حس همدلی بین اقشار مختلف جامعه، تقویت و تحکیم روابط عاطفی با خانواده‌های محروم از مهم‌ترین اهداف اجرای این طرح است.
منتظری گفت: در این راستا مبلغ 339 میلیون تومان از طریق مدیران مسئولان در قالب کمک نقدی، کالا و لوازم ضروری و همچنین تهیه جهیزیه و مسکن کمک شده است.
وی افزود: احیاء سنت علوی، ایجاد فرصت الفت و دوستی بین محرومان و مسئولان در راستای مرتفع ساختن مشکلات افراد نیازمند و مددجویان تحت پوشش از دیگر اهداف اجرای این طرح است.

captcha