کد خبر: 3332684
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۱

دومین یادواره شهدای زن چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری از برگزاری دومین یادواره شهدای زن استان خبر داد.

قدرت‌الله رئیسی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: یادواره 15 شهیده زن استان در 13 مردادماه برای دومین سال متوالی در استان برگزار می‌شود.

وی افزود: یادواره 15 شهیده زن استان با معرفی شهیده «نازبیگم حسین میرزایی»، جانباز متوفی 25 درصد که هشت سال کامل در خط مقدم جبهه‌ها جنگید برگزار خواهد شد.

رئیسی با اشاره به رشادت های زنان در دفاع مقدس اظهار کرد: مشق این فرهنگ فقط محصور به مردان نباید باشد، تاریخ دفاع مقدس حکایت از شیر زنانی می کند که در میدان نبرد کم از مردان شجاعت هزینه نکردند بنابراین باید بر رفتار غیورانه بانوان ارزش نهاد و با معرفی زنان شهیده برای بانوان فردای جامعه الگوی رفتاری تعریف کرد.

captcha