کد خبر: 3334987
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۵

طلاب خود را به سلاح ایمان و تقوا مجهز کنند

گروه اجتماعی: مدیرحوزه علمیه برادران قزوین گفت: طلاب علوم دینی که مفتخر به این هستند که سرباز امام زمان(عج) شده‌اند، باید تلاش کنند تا خود را به سلاح ایمان و تقوا مجهز سازند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از قزوین، مدیرحوزه علمیه برادران قزوین در بازدید از برگزاری دوره اختبار و تثبیت طلاب جدید الورود به حوزه‌های علمیه استان، که ظهر امروز در حوزه علمیه برگزار شد ضمن قدردانی از دست اندرکاران برپایی این اردو گفت: طلبه باید پیش از ورود به طلبگی بصیرت وموفقیت لازم را برای این حرکت مقدس کسب کند.



وی افزود: طلاب باید بیش از همه دغدغه خدمت به جامعه را داشته باشند و تلاش کنند تا از نیازهای اجتماعی، دین شناسی وتقوا برخوردار شوند.



ابراهیمی افزود: مسیری که شما طلاب جدیدالورود انتخاب کردید، مسیر بسیار ارزشمندی است و باید در این راه این مسیر را با جدیت و بهره گیری از کسب علم ودانش افزایش دهید.



مدیرحوزه علمیه برادران قزوین افزود: طلاب باید تلاش کنند که درس و علم آنان همراه با عمل باشد، زیرا علمی که عمل نداشته باشد بی‌فایده خواهد بود و دوران طلبگی فرصت مناسبی است تا این مسئله عملی شود.

captcha