حسین انتظامی، معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به بسته حمایتی وزارت ارشاد از مطبوعات و رسانههای دینی و قرآنی اظهار کرد: در سال 93 بستهای در این رابطه پیشبینی شد که امسال نیز این بسته حمایتی با اصلاحاتی مجدداً اعلام شد.
وی افزود: بر اساس دستورالعملی که برای سال 94 منتشر شد، مطبوعات و رسانههایی که ذیل هفت موضوع فعالیت میکنند شامل این بسته حمایتی خواهند شد که اولین موضوع مربوط به مطبوعات و رسانههایی با موضوع قرآن، احکام اسلامی و شعائر دینی است.
انتظامی تصریح کرد: هدف از این بسته حمایتی توجه بیشتر به رسانههای دینی و قرآنی به منظور توسعه فعالیتهای آنهاست.
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه رسانهها و مطبوعات در این 7 حوزه مورد حمایت ویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار میگیرند، گفت: بر اساس محتوای این بسته حمایتی رسانهها و مطبوعاتی که با محتوای این 7 موضوع تقاضای دریافت مجوز داشته باشند، درخواست آنها خارج از نوبت در هیئت نظارت رسیدگی میشود.
وی ادامه داد: همچنین یارانه حمایتی از این نشریات و مطبوعات تا 3 برابر افزایش یافته است که پرداخت یارانه از اولین شماره به آنها اختصاص مییابد؛ در حالیکه مطابق دستورالعمل یارانهای، مطبوعات و رسانهها بعد از گذشت شش ماه از فعالیت خود مشمول دریافت یارانه میشوند.
انتظامی در مورد حمایت این وزارتخانه از رسانهها و مطبوعاتی که در عرصه بینالمللی نیز فعالیت میکنند، اظهار کرد: بر اساس رتبهبندی مطبوعات، این مورد امتیازی برای رسانهها محسوب میشود که امیدواریم با اعلام نتایج رتبهبندیها زمینه برای رشد هدفمند مطبوعات و رسانهها فراهم شود تا هم بین خودشان فضای رقابتی ایجاد شود و هم دستگاهها حمایت خود را مبتنی بر این رتبهبندیها اعمال کنند.
وی خاطرنشان کرد: برخی رسانهها پشتوانه دستگاهی دارند و مربوط به بخش خصوصی نمیشوند و بنا به اولویتهایی که دستگاهها داشتهاند تأسیس شده و طبیعتاً مورد حمایت نیز قرار میگیرند.
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: فعالیت برونمرزی رسانهها در بسته حمایتی دیده شده و در صورتی که این فعالیتها در راستای سیاستها و اولویتهای نظام باشد مورد توجه قرار میگیرند منتها سوگیری کلی این است که از رسانههایی که متعلق به دولت و بخش عمومی هستند کمتر حمایت شود.