کد خبر: 3337412
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۹
حجت‌الاسلام میری:

ایجاد شکاف میان دولت و ملت به نفع دشمنان نظام است

گروه اجتماعی: امام جمعه شهرستان خاش گفت: حمایت‌های قاطعانه‌ مقام معظم رهبری از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای که فرزندان متعهد این مملکت هستند، یک درس است، زیرا باید بدانیم که ایجاد شکاف میان مردم و دولت خواسته دشمنان نظام اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌ المللی قرآن (ایکنا) از سیستان وبلوچستان، حجت الاسلام محمدحسین میری، امام جمعه شهرستان خاش در خطبه‌های نماز جمعه 9 مردادماه این شهرستان گفت: در هفته جاری سالگرد صدور فرمان مشروطیت را داریم که یادآور مجاهدت‌های روحانیت برای کاهش ستم شاهنشاهی و برپایی عدالت است.
امام جمعه شهرستان خاش گفت: شیخ فضل‌الله نوری نماد روحانیت مجاهد و بصیر است که از نخستین عالمان اسلامی بود که به نقشه استعمار در جهت اسلام زدایی و جایگزین کردن حکومت غیردینی پی برد و در وحدت مشروطه نقش مهمی ایفا کرد.
وی در ادامه با اشاره به مسئله هسته‌ای ایران گفت: اسلام دین گفت‌وگو است و ما با توجه به این فرموده رهبر معظم انقلاب، به غرب اعتماد نداریم ولی مذاکره می‌کنیم، و این یک منطق اسلامی است. حمایت‌های قاطعانه‌ مقام معظم رهبری از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای که فرزندان متعهد این مملکت هستند، یک درس است، زیرا باید بدانیم که ایجاد شکاف میان مردم و دولت خواسته دشمنان نظام اسلامی است.
وی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب با تدابیر حکیمانه خود توطئه‌های دشمنان را بارها خنثی کرده‌اند و به وضوح مشخص است آنچه که برای دشمنان قسم خورده ما اهمیت دارد، براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده که در این میان مسئله هسته‌ای را بهانه ساختند.
امام جمعه شهرستان خاش در پایان گفت: همدلی دولت و ملت بیش از هر چیز دیگری اهمیت دارد، تا زمانی که این حمایت‌ها وجود داشته باشد هیچ تهدید و تحریمی نخواهد توانست جلوی پیشرفت و توسعه ایران اسلامی را بگیرد.

captcha