کد خبر: 3338323
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۷
اصلانی خبر داد:

احصای شاخص‌های زندگی ایرانی و اسلامی در ۱۶ هزار پایگاه مقاومت

گروه جامعه: رئیس بسیج جامعه زنان کشور اظهار کرد: شاخص‌های زندگی ایرانی و اسلامی در بیش از ۱۶ هزار پایگاه مقاومت اسلامی احصا شده است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی  قرآن(ایکنا)، نشست خبری تشریح برنامه‌ها و فعالیت‌های بسیج جامعه زنان کشور با حضور مینو اصلانی، رئیس بسیج جامعه زنان کشور برگزار شد.

وی گفت: هدف از این نشست معرفی کارکردها، دیدگاه‌ها و فعالیت‌های گسترده‌ترین تشکل زنان کشور تحت عنوان بسیج جامعه زنان کشور است.

رئیس بسیج جامعه زنان کشور به حضور 9 میلیون عضو اشاره و بیان کرد: باید بتوانیم به عنوان یک تشکل بتوانیم در حوزه زنان جامعه اسلامی فعالیت کنیم و قدم برداریم.

ما وام دار خون شهدای هستیم

وی در ادامه با اشاره به سرفصل های اصلی که در حوزه زنان کشور مورد نظر قرار گرفته است، گفت: ما وام دار خون شهدای گرانقدر هستیم و امروز علاوه بر موضوعاتی که مد نظر قرار داده‌ایم، یاد و خاطره 7 هزار زن شهید کشور را گرامی می‌داریم.

اصلانی تصریح کرد: در حوزه نگرشی زنان و خانواده به دنبال این هستیم که بتوانیم عدالت جنسیتی را پیگیر باشیم و بتوانیم در جامعه محقق کنیم. از نظر ما پرداختن به عدالت جنسیتی یک زیر ساخت تمدنی است و برای آینده جامعه‌ساز است. چرا که در ذیل این موضوع است که زنان می‌توانند نقش همسری و مادری و نقش‌های اجتماعی خودشان را ایفا کنند تا زمینه فعالیت‌های زنان بدون اینکه مزاحمتی هم برای نقش های دیگر داشته باشد ایجاد شود.

رئیس بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه در این حوزه ضمن اینکه تربیت کارشناس و کارشناس ارشد در حوزه زنان و خانواده داریم، گفت: هم‌اکنون فاز نخست این طرح در مشهد مقدس با حضور 230 نفر از زنان نخبه، در طرح آموزش کارشناس ارشد در حال برگزاری است. امیدواریم بتوانیم با این برنامه ها گفتمان عدالت جنسیتی رادر جامعه را محقق کنیم.

احصای سبک زندگی اسلامی در بیش از 16 هزار پایگاه مقاومت اسلامی

وی با بیان اینکه تلاش داریم مولفه‌های سبک زندگی اسلامی را در بین زنان جامعه ترویج دهیم، گفت: شاخص‌های زندگی ایرانی و اسلامی را احصا و در اختیار رده‌ها و استان‌ها قرار داده شده است و در بیش از 16 هزار پایگاه مقاومت اسلامی این طرح ها ادامه دارد.

احیا و تقویت هویت زن مسلمان از برنامه های اصلی ماست

اصلانی با بیان اینکه احیا و تقویت هویت زن مسلمان از برنامه‌های اصلی ماست گفت: نگاه ما به این موضوع یک نگاه راهبردی است که به دنبال عدالت جنسی، تمدن ساز است و می تواند یکی از زیرساخت های اصلی تمدن نوین اسلامی باشد.

فرهنگ سازی تحکیم خانواده در دستور کار ما قرار گرفته است

وی افزود: در بحث تحکیم خانواده با توجه به آسیب های ناشی از تبلیغات سو ماهواره ها و شبکه های اجتماعی که  در فرهنگ خانواده ها تاثیرگذار بوده است، فعالیت خواهیم داشت. موضوعاتی جهت فرهنگ سازی تحکیم خانواده در دستور کار ما قرار گرفته است.

رئیس بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به الگوی سوم زن به عنوان یکی دیگر از برنامه‌های این تشکل گفت: زن مسلمان ایرانی الگوی سوم شخصیت زن در جهان است. این موضوعات کلانی هستند که در حوزه زنان پیگیر هستیم و امیدواریم که بتوانیم این موضوعات را گفتمان سازی و محقق کنیم.

اصلانی با اشاره به برگزاری همایش بانوی آب در کنار این نشست ادامه داد: یکی دیگر از حرکت‌های تحول آفرین بسیج جامعه زنان برگزاری همایش بانوی آب است. با توجه به بحران‌های زیست محیطی و آلودگی ها باید قدر نعمت زمین و منابع آن را بدانیم و برای آیندگان منابع آن را ذخیره کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در این همایش سعی داریم بانوان بسیجی در موضوع صرفه جویی ورود پیدا کنند و در این حرکت امیدواریم که نقش آفرینی کنند. این همایش یک آموزش کلی برای خانم هایی است که در حوزه زیست محیطی فعال هستند و تاکنون 600 نفر از بانوان فعال در این همایش حضور پیدا کرده و قرار است در این همایش به آنها گواهی شرکت نیز داده شود.

رئیس بسیج جامعه زنان ادامه داد: این همایش یک نقطه آغاز است و امیدوار هستیم بتوانیم آن را به یک گفتمان عمومی تبدیل کنیم و بتوانیم فرمایشات مقام معظم رهبری را در این مسیر سرلوحه کارهای خود قرار دهیم.

بر اساس گزارش ایکنا در ادامه این همایش شهدخت پور ابراهیم؛ مدیر طرح راه اندازی موزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، که قرار است در آینده و در حوزه زنان و انقلاب اسلامی و دفاع مقدس راه اندازی شود سخن گفت و افزود: سازمان موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ستاد نیروهای مسلح چند سالی است که پروژه‌های مختلفی را داشته است. پس از تشکیل سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس در بنیاد حفظ آثار این موضوع ارائه شده که نقش زنان به درستی و جامعه دیده نشده و پیشنهاداتی به آنها داده شد و این پروژه مصوب شد.

وی ادامه داد: ما در ارتباط با تعریف، اهداف و مخاطب شناسی این پروژه را انجام دادیم. این پروژه به نقش زنان از 15 خرداد 42 تا پایان دفاع مقدس می پردازد که در هشت محور هم تعریف شده است.

نزدیک به 7 هزار زن شهید داریم

پورابراهیم با بیان هشت محور این طرح افزود: نقش زنان در خرداد 42 تا انقلاب اسلامی و پیروزی انقلاب اسلامی، نقش زنان در استان های مختلف کشور، نقش زنان در سپاه، بسیج و ارتش و جهاد سازندگی در طول دفاع مقدس، نقش زنان در بهداری رزمی در طول دفاع مقدس، نقش آزادگان زن که حدود 27 زن آزاده داریم، معرفی شهدا و جانبازان زن که نزدیک به 7 هزار زن شهید داریم و همچنین تاثیر جنایات جنگی بر زنان و کودکان در طول دفاع مقدس و همچنین یکی از موضوعاتی که باید به آن پردازیم، همچنین نقش رهبری و تاثیر آن بر زنان به عنوان سر فصل‌های این پروژه بررسی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه این پروژه در سه فاز و برای اولین بار در سطح ملی انجام خواهد شد گفت: در مرحله اول این طرح جمع آوری اسناد و مدارک از کل کشور را داریم که با همکاری بسیج جامعه زنان کشور انجام خواهد شد. مرحله دوم تدوین محتوا است که در چند کتاب این موارد با سیر تاریخی و توصیغفی تدوین خواهد شد. مرحله بعدی آن پیشنهاد رسانه است و انتخاب رسانه‌ای است که بتواند این آثار و استناد را به خوبیب منتشر و نمایش دهد.

مدیر طرح راه اندازی موزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی ادامه داد: اهدافی که برای این موزه داریم این است که مردم نسبت به آنچه که در انقلاب و دفاع مقدس گذشته است شناخت بیشتری پیدا کنند و مردم با دیدن و شنیدن این مدارک احساسات و عواطف در جهت فعال شدن و حرکت کردن برانگیخته شود و حرکت‌های به سمت ایثار گذشت و استکبار ستیزی در مردم ایجاد شود.

وی با بیان اینکه این موزه در جوار مرقد مطهر بنیان گذار انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی ساخته خواهد شد گفت: ساخت و راه‌اندازی این پروژه در 15 ماه به طول می‌انجامد که ما در حال جمع آوری اسناد و مدارک آن هستیم.

گفتنی است در ذیل این نشست همایش بانوی آب در مرکز همایش‌های ساختمان علوم پزشکی دانشگاه تهران در حال برگزاری است.

captcha