کد خبر: 3339358
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۸

پرداخت بیش از ۶۵ میلیارد ریال زکات در آذربایجان غربی

گروه اجتماعی: زکات یکی از واجبات مهم در دین اسلام بوده و توجه به آن در قرآن کریم و احادیث معصومین(ع) بسیار تأکید شده است و در همین راستا مردم خیّر آذربایجان غربی در چهارماهه سال جاری مبلغ ۶۵ میلیارد ریال زکات پرداخته کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، به نقل از کمیته امداد استان، مردم متدین آذربایجان غربی در چهارماهه سال جاری مبلغ 65 میلیارد ریال ازبابت زکات مال خود به کمیته امداد پرداخت کرده‌اند.

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد آذربایجان غربی با اعلام این خبر گفت: یکی از دستورات مهم اقتصادی برای برچیده شدن فقر از جامعه زکات است و پرداخت آن بارها در آیات الهی و احادیث و روایات مورد قرار گرفته است.

وی با اشاره به اهمیتی که این نهاد به فریضه واجب زکات قایل می‌شود، اظهار کرد: بر اساس دستور مقام معظم رهبری مسئولیت جمع آوری زکات و هزینه کرد آن به کمیته امداد امام خمینی(ره) محول شده که در این ارتباط طی چهار ماهه سال جاری مبلغ 65 میلیارد ریال از سوی این نهاد جمع آوری و برای رفاه حال فقرا هزینه شده است.

عبدالله فرج‌‌اسلام رشد پرداخت زکات در این مدت را نسبت به چهار ماهه اول سال قبل، در سطح استان 40 درصد عنوان کرد و آن را نشانه بارزی از افزایش اعتماد عمومی به کمیته امداد و نهادینه شدن پرداخت زکات در منطقه دانست.

وی افزود: از کل زکات جمع‌آوری شده 42 میلیارد ریال در قالب زکات نقدی و 23 میلیارد ریال نیز بصورت غیر نقدی است که در این میان مردم شهرستان مهاباد با پرداخت 10 میلیارد ریال رتبه اول استانی، مردم متدین سردشت رتبه دوم و شهرستان‌های نقده و میاندوآب مشترکا رتبه سوم استانی را در پرداخت زکات از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه به خود اختصاص داده‌اند.

فرج‌اسلام با تقدیر از همکاری مردم استان در احیای و ترویج فریضه زکات اظهار امیدواری کرد که با پرداخت زکات مال از سوی مردم متدین و نیکوکار آذربایجان غربی، کمیته امداد امام(ره) نیز بتواند از این بابت نقش مؤثری را در بالا بردن سطح رفاه محرومین ایفا کند.

captcha