کد خبر: 3339600
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۴

رقابت 14 گروه مولودخوانی کشور در جشنواره رضوی«هه تاو»

گروه هنر: مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان جشنواره مولودی خوانی رضوی«هه تاو» با بیان اینکه این جشنواره توسط تیم قوی مدیریت و هدایت می شود، گفت: تاکنون 31 اثر هنری شامل 14 گروه مولودی‌خوانی و 17 نفر منقبت خوان به دبیرخانه جشنواره رسیده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت الاسلام رحیم جعفری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان امروز، 15 مردادماه در جلسه گرامیداشت دهه کرامت که در دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری جشنواره مولودی خوانی رضوی با عنوان هه تاو برای نخستین بار در ستاد مرکزی بنیاد امام رضا (علیه السلام) برای کردستان تصویب شد.
وی با بیان اینکه این جشنواره متناسب با فرهنگ و استعداد کردستان برنامه ریزی و تصویب شد، افزود: این موضوع تناسب تاریخی عمیق و غنی با فرهنگ منطقه دارد که خوشبختانه با استقبال خوبی نیز کلید خورده است.
دبیر جشنواره مولودی خوانی رضوی«هه تاو» با بیان اینکه این جشنواره توسط تیم قوی مدیریت و هدایت می شود، اعلام کرد: تاکنون 31 اثر هنری شامل 14 گروه مولودی خوانی و 17 نفر منقبت خوان به دبیرخانه جشنواره رسیده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان به برنامه‌های پیش‌بینی شده در دهه کرامت در استان نیز اشاره و عنوان کرد: جشن کرامت دختران نمونه مروج و مبلغ سیره نبوی و فرهنگ رضوی، نشست تخصصی سازمان های مردم نهاد مبلغ و مروج فرهنگ رضوی، برگزاری جشن کرامت در شهرهای بیجار، قروه، حسن آباد یاسوکند و سریش آباد و برگزاری شب شعر و مداحی فرهنگ رضوی در آیینه ادبیات پایداری از جمله برنامه‌های تدارک دیده شده برای دهه کرامت در استان است.
جعفری از برگزاری جشن تجلیل از خلیفه میرزا آغه غوثی به عنوان پدر دف ایران و مولودی‌خوانان نامور استان در روستای باینچوب سنندج خبر داد و اعلام کرد: این ویژه برنامه با حضور اقشار مختلف مردم و در مرقد بابا شیخ احمد با همکاری بخشداری حسین‌آباد برگزار می‌شود.
وی با تاکید بر نشان دادن ارادت روحی و روانی مردم منطقه در برگزاری جشنواره مولودی خوانی رضوی بیان کرد: موضوع متناسب با روحیات عرفانی استان ما را ملزم می‌کند که جشنواره با کیفیت و در خور شان مردم استان برگزار کنیم.
سامان احمدی، مسئول دبیرخانه نمایندگی بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) نیز در ادامه این جلسه اعلام کرد: ترویج فرهنگ اهل بیت با همدلی و همزبانی به عنوان محوری بنیاد امام رضا (ع) در برگزاری جشنواره «هه تاو» مورد توجه قرار گرفته است.
وی از برگزاری جشن بزرگ فعالان فرهنگی اجتماعی مسجد نیز همزمان با دهه کرامت خبر داد و عنوان کرد: سعی کرده ایم برگزاری برنامه‌ها و جشن‌های دهه کرامت با همفکری و همکاری مردم همراه باشد.
سیدمهدی طالبی، رئیس ستاد اقامه نماز استان کردستان در ادامه این مراسم با انتقاد از عدم برگزاری مراسم ویژه‌ دهه کرامت در هاجره خاتون به عنوان خواهر امام رضا(ع) گفت: امیدواریم مسئولان، این امر را مورد توجه قرار داده و در روز جمعه، 23 مردادماه که با شعار امام رضا(ع) ملقب شده است، مراسم خوب و در خور شأنی را در این امامزاده برگزار کنند.
وی در پایان یادآور شد: امیدواریم دستگاه های فرهنگی استان با همکاری مردم دوستدار اهل بیت(ع) استان مراسمات این دهه را به بهترین نحو برگزار کنند.

captcha