کد خبر: 3339726
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۵

پرداخت زکات و یاری رساندن به همنوعان برترین امور جوامع اسلامی است

گروه سیاسی: امام جمعه سنندج با اشاره به اینکه افراد جامعه باید در کنار ارتقای سطح معیشت و بهبود زندگی خویش به فکر هم نوعانشان نیز باشند، گفت: پرداخت زکات و یاری رساندن به همنوعان برترین امور جوامع اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، ماموستا عبدالرحمان خدایی، امام جمعه سنندج امروز، 16 مردادماه در آیین عبادی – سیاسی نماز جمعه این هفته سنندج اظهار کرد: پرداخت زکات زمینه سالم‌سازی جامعه و ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی  جامعه را فراهم می‌کند.
وی با اشاره به اینکه افراد جامعه باید تمام توان خویش را برای عمل به این فریضه الهی به کار گیرند، افزود: دنیای آخرت نیاز به توشه‌ و عمل صالح دارد، در این راستا مسلمانان متدین دنیا را فرصتی برای جمع‌آوری توشه آخرت خود می‌دانند.
امام جمعه سنندج به پرداخت زکات از دیدگاه اسلام اشاره و بیان کرد: زکات در دین اسلام بر فرد مسلمان واجب است و خداوند می‌فرماید که با پرداخت زکات، دارایی خود را پاک کنید.
وی عنوان کرد: انجام عمل صالح نشانه پیروی و تبعیت از خداوند متعال است و افرادی که به دنبال انجام عمل صالح هستند، از اجر عظیمی برخوردار می‌شوند.
ماموستا خدایی ادامه داد: در صورتی که زکات مال پرداخت نشود، آن مال به آتشی برای انسان در روز قیامت تبدیل می‌شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش به اتحاد و انسجام جوامع اسلامی تأکید کرد و افزود: خوشبختانه در ایران اسلامی شاهد انسجام و اتحاد بین اقوام و مذاهب مختلف اسلامی هستیم که این امر موجبات پیشرفت و توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه را فراهم کرده است.
امام جمعه سنندج در پایان خطبه‌های این هفته نماز جمعه بر فراهم کردن زمینه ازدواج سالم جوانان و ترویج هرچه بیشتر این سنت حسنه در جامعه تأکید کرد.

captcha