کد خبر: 3339763
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۳

حمایت‌های همه‌جانبه مقام رهبری سرمایه اجتماعی جهاد دانشگاهی است

گروه اجتماعی: رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان گفت: جهاد دانشگاهی در سند چشم انداز بیست ساله جمهوری اسلامی، نهادی است انقلابی با هویت اسلامی و برخوردار از منابع انسانی متعهد و کارامد و حمایت‌های همه‌جانبه مقام معظم رهبری سرمایه اجتماعی این نهاد است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن ( ایکنا) از سیستان و بلوچستان، منصور تاجری، رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان ظهر دیروز، 16 مردادماه قبل از خطبه‌های نماز جمعه زاهدان ضمن تبریک سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی، گفت: جهاد دانشگاهی نهادی است انقلابی و دارای سه ساحت اعتقادی، رفتاری و عقلانی که صیانت از اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی، تعهد به توسعه و پیشرفت کشور و پایبندی به اخلاق را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده است.

وی ضمن تبیین پیشینه تأسیس این نهاد انقلابی در سال 1359 و فرمان بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی مبنی بر تشکیل ستاد انقلاب فرهنگی، افزود: از نگاه جهاد دانشگاهی این ارزش‌ها مبتنی بر منزلت علم و عالم، سرامدی و رضایت الهی است و از این رو تمامی اعضاء جهاد دانشگاهی در پایبندی به این ارزش‌ها و اعتلای آن‌ها میثاق همیشگی بسته‌اند. جهاد دانشگاهی در سند چشم انداز بیست ساله جمهوری اسلامی، نهادی است انقلابی با هویت اسلامی و برخوردار از منابع انسانی متعهد و کارامد و حمایت‌های همه‌جانبه مقام معظم رهبری سرمایه اجتماعی این نهاد است.

وی به ماموریت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و افزود: کمک به اسلامی شدن دانشگاه‌ها و اهتمام به حضور موثر دانشگاهیان در پیشرفت کشور و ایجاد جامعه‌ای متفکر، اخلاق گرا، قانون‌مدار و خود باور ماموریت‌های این نهاد را در ارتباط با فرهنگ تشکیل می‌دهد و نیل به خودکفایی ماموریت این نهاد در حوزه پژوهش و فن آوری است .

رییس جهاد دانشگاهی استان ارتقاء سطح دانش، بینش، مهارت  و تربیت نیروهای متخصص و مورد نیاز برای پیشرفت کشور و تجاری سازی فن آوری‌های تولید شده و توانمند سازی دانش آموختگان از طریق توسعه و ترویج فرهنگ کارافرینی و اشتغال دانش بنیان و شناسایی و معرفی زمینه های نوین دانش آموختگان و مشارکت در توانمند سازی آنان و کمک به تاسیس و توسعه پارکها و مراکز رشد شرکت‌های دانش بنیان را از دیگر رسالت‌ها و ماموریت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه های آموزش و تجاری سازی فن آوری و اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی دانست.

تاجری ضمن تبیین فرازی از فرمایشات مقام معظم رهبری در باره جهاد دانشگاهی خطاب به نمازگزاران جمعه زاهدان خاطرنشان کرد: حمایت‌های همه جانبه مقام معظم رهبری از این نهاد، سرمایه‌ای گرانسنگ برای این نهاد انقلابی محسوب می‌شود.

این جهادگر دانشگاهی با اشاره به فعالیت‌های جهاد دانشگاهی استان گفت: ما در جهاد استان در حوزه های فرهنگ، آموزش، پژوهش و اشتغال دانش آموختگان در دانشگاه‌ها وسطح جامعه فعالیم که انجام ده‌ها طرح شاخص و یک طرح ملی فرهنگی ویژه دانشجویان سراسر کشور، اجرای دهها پروژه تحقیقاتی جهت دستگاه‌های اجرایی استان و برگزاری ده‌ها دوره تخصصی و فراگیر آموزشی از عمده فعالیت‌های جهاد استان در این حوزه هاست .
وی همچنین در ادامه به دو مرکز آموزش عالی علمی کاربردی وابسته به این نهاد در شهرهای زابل و زاهدان اشاره کرد که تاکنون قریب به چهار هزار دانش اموخته در مقاطع کاردانی و کارشناسی تربیت کرده است.
تبیین ظرفیت خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، تربیت مدیران توانمند، اهتمام در  ایجاد گروه‌های پژوهشی و راه اندازی مراکز خدمات تخصصی جهت رفع نیازهای هم استانی های عزیز در حوزه‌های سلامت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از دیگر مباحث مطروحه در سخنرانی سخنران قبل از خطبه های این هفته زاهدان بود.
تاجری در پایان این سخنرانی با تبریک مجدد 16 مرداد به جامعه دانشگاهی استان اعم از اساتید و دانشجویان و جهادگران حاضر در مصلی با یاد شهدای گرانقدر دانشگاه‌ها و جهاد دانشگاهی  از حمایت‌ها، ارشادات و رهنمودهای ارزنده آیه الله سلیمانی نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه معزز زاهدان و جناب اقای مهندس هاشمی استاندار محبوب تدبیر و امید صمیمانه قدردانی کرد.

captcha