گروه اجتماعی: مدیرکل تأمین اجتماعی استان گیلان گفت: خبنگاری با ویژگیهایی همچون جسارت، نکته سنجی، عدالتخواهی، دقت و دلدادگی عجین بوده و از جایگاه و اهمیتی خاص عجین است.

جمیل حقپرست، مدیرکل تامین اجتماعی استان گیلان در گفتوگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، 17 مرداد روز خبرنگار را به همه فعالان حوزههای خبری تبریک گفت و افزود: در عصر کنونی در دنیای ارتباطات، نقشآفرینی اجتنابناپذیر سبزاندیشان عرصه قلم و تعهد بعنوان اصلیترین محور عرصه اطلاعرسانی پررنگتر از همیشه نورافشانی کرده و تلالو این درخشش در نگرش و بیدارگری نهفته در وجود بشر تبلور مییابد.
وی ادامه داد: بیشک خبرنگاری نه صرفا یک حرفه، بلکه هنری آمیخته با عشق و علاقه است که ضرورت مسئولیتپذیری جهت تنویر افکارعمومی، در عمق آن وجود دارد و با ویژگیهایی همچون جسارت، نکته سنجی، عدالتخواهی، دقت و دلدادگی عجین بوده و از جایگاه و اهمیتی خاص برخوردار است.
حقپرست خاطرنشان کرد: 17 مرداد ماه که با نام محمود صارمی خبرنگار شهید خبرگزاری ایرنا مزین شده، فرصتی است مناسب جهت تجلیل از قشری که با ایثار و تلاش چشمگیر خود این رسالت عظیم را بردوش میکشد لذا بدینوسیله با تبریک و تهنیت این روز خدمت تمامی مجاهدان عرصه فرهنگ، روشنفکری و اطلاعرسانی، ضمن سپاس بی پایان از تلاشها و خدمات ارزنده شما فرهیختگان گرانقدر، سلامتی و توفیق روزافزونتان را از درگاه ایزد متعال مسئلت دارد.