کد خبر: 3340279
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۸
بازوند تأکید کرد:

لزوم تقویت سرمایه اجتماعی/ مسیر توسعه باید از دولت به بخش خصوصی تغییر یابد

گروه اجتماعی: استاندار لرستان بر لزوم توجه جدی به سرمایه اجتماعی تأکید کرد و گفت: دولت به تنهایی قادر به حل مشکلات اقتصادی نیست باید بخش خصوصی به میدان بیاید و شعار ما این است که مسیر توسعه باید از دولت به بخش خصوصی تغییر یابد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، هوشنگ بازوند، استاندار لرستان عصر روز گذشته، 17 مرداد در نشست با اصحاب رسانه لرستان که در استانداری برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اهل قلم به‌ویژه محمود صارمی و تبریک به‌مناسبت 17 مرداد روز خبرنگار گفت: یکی از دغدغه‌های همه ما چه مردم و چه مسئولان باید توسعه استان باشد و در راستای توسعه استان از هیچ کوششی نباید دریغ نکنیم چراکه آیندگان درباره عملکرد ما قضاوت خواهند کرد و در این بین نقش خبرنگاران در توسعه و پیشرفت استان بسیار حائز اهمیت است.

نباید به توسعه‌های ظاهری دل‌خوش باشیم

وی مسائل فرهنگی را زیربنای کارهای اقتصادی دانست و افزود: نباید به توسعه‌های جزئی، سطحی و مقطعی خود را دل‌خوش کنیم باید به‌دنبال توسعه‌های دائمی و ماندگار باشیم چراکه توسعه‌ باید منافع مردم را فراهم کند و توسعه‌های ظاهری و سطحی کاری از پیش نمی‌برد.
استاندار لرستان با بیان این‌که حل مشکلات اقتصادی ما نیازمند سرمایه‌گذاری است و در زمینه جذب سرمایه‌گذاران نیاز است همت بیشتری داشته باشیم و تحقق این امر مستلزم فرهنگ‌سازی است، گفت: دولت به تنهایی قادر به حل مشکلات اقتصادی استان نیست باید بخش خصوصی به میدان بیاید و شعار ما این است که مسیر توسعه باید از دولت به بخش خصوصی تغییر یابد.

ضرورت فرهنگ‌سازی در رابطه با استفاده صحیح مردم از جنگل‌ها

بازوند در بخشی از سخنانش به آتش‌سوزی‌های اخیر مزارع و جنگل‌های استان اشاره کرد و ادامه داد: در سال 91 هزار و 256 هکتار، سال 92، 2 هزار و 619 هکتار، سال 93، 581 هکتار از اراضی و جنگل‌های استان لرستان طعمه حریق شده و امسال نیز تاکنون هزار و 714 هکتار از جنگل‌ها و اراضی کشاورزی و مزارع این استان در آتش سوخته است.
استاندار لرستان با تاکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی اصحاب رسانه در این زمینه، گفت: این برای ما یک فاجعه است که هر سال هزار و 600 هکتار از اراضی استان طعمه حریق شود و در آتش بسوزد.
بازوند اضافه کرد: لازم است میزگردهایی با حضور کارشناسان در زمینه پیشگیری از آتش‌سوزی و فرهنگ‌سازی در بین مردم در خصوص استفاده صحیح از جنگل‌ها انجام پذیرد چراکه لرستان یک منطقه کوهستانی است و برای خاموش کردن آتش‌سوزی‌های جنگل‌ها با مشکل مواجه هستیم.
وی بر لزوم توجه جدی به سرمایه اجتماعی تاکید کرد و گفت: بیکاری در استان لرستان بیداد می‌کند لذا ما اگر به‌دنبال توسعه هستیم باید سرمایه اجتماعی در استان تقویت شود.

captcha