انسیه شاهحسینی، کارگردان سینما در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره نخستین جشنواره فیلم «مادر» اظهار کرد: در سینمای کشور ما معمولاً جشنوارههایی که در آن محور زنان باشند، کمتر برگزار میشود، اما نکته تاسفآور اینکه در میان همین تعداد کم نیز تا به امروز رویدادی در سینما برگزار نشده که محور آن مادران باشند. با این توضیح بسیار خوشحال کننده است که شاهد برگزاری این جشنواره هستیم، البته تمام امید آن است که تنها شاهد یک نام در سینما نباشیم، بلکه تاثیرگذاری آن را در جامعه خود نیز به عینه شاهد باشیم.
وی افزود: موضوعیت مادر در این جشنواره سینمایی، باری ارزشی و دینی به فستیوال مورد نظر داده است؛ چرا که در آموزههای اسلامی بارها از سوی ائمه(ع) به رعایت احترام والدین به ویژه مادران تاکید شده است. درباره مقام مادر همین اندازه بس که فرموده شده «بهشت زیر پای مادران است». نکته دیگر اینکه نگاه به چنین موضوعاتی میتواند مروج سبک زندگی ایرانی – اسلامی در جامعه باشد. دلیلم نیز این است که مادر در خانواده اصیل ایرانی اصلی دوست داشتنی است که توجه به آن در حقیقت پرداختن به ارزشهاست.
کارگردان فیلم «پنالتی» به توضیح فوق اضافه کرد: این روزها متاسفانه به دلیل رواج فرهنگی غربی، برخی خانوادههای ایرانی از اصل و هویت خود دور شدهاند. برای همین وقتی سینما بتواند این فراموشی را برای آنها تصویر کند آنها متوجه خواهند شد چه چیزی را از دست دادهاند، پس شاید بیشتر به روی رفتار خود دقت کنند. برای نمونه فیلم سینمایی «مادر» ساخته علی حاتمی را مثال میزنم که توانست در سینمای ایران ماندگار شود.
وی در پایان گفت: دبیری فاطمه گودرزی اتفاق خوب دیگری است که در این حوزه روی داده، زیرا مادر بودن وی کمک خواهد کرد تا بهتر با موضوع درگیر شده و این موضوع را در جشنواره اشاعه دهد. همچنین از سینماگران و اهالی رسانه میخواهم که از این رویداد حمایت کنند، چون هر اندازه که این رویداد فاخرتر برگزار شود، تاثیرگذاری آن بیشتر خواهد بود.