کد خبر: 3341559
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۷

معاون فرهنگی وزیر ارشاد میهمان بام ایران می‌شود

گروه اجتماعی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری از سفر صالحی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به شهرکرد طی هفته آینده خبر داد.

جواد کارگران، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: دکتر صالحی سه‌شنبه هفته آینده به‌منظور شرکت در آئین اختتامیه دهمین جشنواره سراسری ادبیات کودک و نوجوان در فرهنگ رضوی به شهرکرد سفر می‏‌کند.

وی در ادامه سخان خود افزود: آئین اختتامیه این جشنواره سه شنبه، 27 مرداد از ساعت 8 صبح در فرهنگ‌سرای بزرگ شهرکرد برگزار می‎شود.

کارگران با اشاره به نحوه برگزاری جشنواره، تصریح کرد: این برنامه از ساعت 8 با حضور مسئولان استان و معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز شده و سپس، با برگزاری کارگاه‎های آموزشی شعر و داستان به صورت جداگانه ادامه می‎یابد.

به گفته وی، آئین تجلیل از نفرات اول تا سوم هر بخش و اهدای جوایز نیز بعد از ظهر همان روز در فرهنگ‌سرای شهرکرد برگزار خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در پایان از تمامی علاقمندان به شعر و ادب دعوت کرد تا در این جشنواره حضور پیدا کنند.

captcha