کد خبر: 3344343
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۸
رهبر جماعت اسلامی کراچی:

موفقیت پاکستان در گرو جنبشی صلح‌آمیز مبتنی بر اصول اسلامی است

گروه بین‌الملل: تنها یک انقلاب مسالمت‌آمیز مبتنی بر اصول و ارکان متعالی اسلامی که پایه‌گذار عصر جدیدی در پاکستان باشد، می‌تواند سعادت و پیشرفت را برای این کشور به ارمغان آورد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «thenews»، «حافظ نعیم الرحمان»، رئیس حزب جماعت اسلامی پاکستان در کراچی، با بیان این مطلب گفت: امروز پاکستان به یک جنبش همانند نهضت استقلال پاکستان نیاز دارد تا بتواند فلسفه و آرمان اسلام را در این کشور پیاده کند.
حافظ نعیم الرحمان که به مناسبت شصت و نهمین جشن سالگرد استقلال جمهوری اسلامی پاکستان سخن می‌گفت، تصریح کرد: موفقیت و رونق پاکستان رؤیای محمد علی جناح (رهبر استقلال پاکستان) بود و امروز حزب جماعت اسلامی نیز خواستار پاکستانی رها از فقر، بی‌سوادی، بیکاری، تروریسم و دیگر معضلات اجتماعی است.
وی با تاکید بر تقویت اتحاد در میان مردم پاکستان از هم‌میهنان خود خواست با دشمنان داخلی و خارجی به مبارزه برخیرند.
رهبر جماعت اسلامی پاکستان در کراچی افزود: در عصر حاضر که دشمنان اسلام در میان فرق اسلامی تفرقه ایجاد کرده‌اند و مسلمانان با نا امنی مواجه هستند، بهترین راه نجات از افراطی‌گری گروه‌های تکفیری نیز پیروی از دستورات الهی و سیره پیامبر اسلام (ص) است.

captcha