کد خبر: 3344737
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۸

برخی آزادگان همچنان از مشکلات روحی دوران اسارت رنج می‌برند

گروه اجتماعی: یک آزاده دوران دفاع مقدس گفت: آزادگان فراوانی داریم که پس از گذشت سال‌ها از جنگ تحمیلی و دوران اسارت، همچنان از مشکلات روحی آن دوران رنج می‌برند.

غلامرضا کمایی، آزاده هشت سال دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اشاره به فرارسیدن سالروز آزادگان به میهن اسلامی گفت: آزادگان فراوانی هستند که پس از گذشت سال‌ها از جنگ تحمیلی و دوران اسارت، همچنان از مشکلات روحی آن دوران رنج می‌برند.

وی با بیان اینکه بسیاری از آزادگان جنگ تحمیلی جانباز نیز هستند، ادامه داد: در مسائل درمانی نیازمند برخی داروهای تولید خارج از کشور هستند؛ از طرفی بیمه‌ها از تقبل هزینه داروهای خارجی جانبازان نیز سر باز می‌زنند.

این آزاده دوران دفاع مقدس تصریح کرد: بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی هر شرکتی موظف به تحت پوشش قرار کارگر یا کارمندان آزاده خود در خصوص خدمات بیمه تکمیلی است؛ ولی شرکتی که وی در آن کار می‌کند حاضر به تقبل این موضوع نیست.

کمایی بیان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران آزادگان را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار داد که تا یک سال مرهم دردی برای آنان بود.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس قانون، هر آزاده پس از بازنشستگی می‌تواند بار دیگر در شرکتی که در آن بازنشست شده، استخدام شود که برخی شرکت​ها برای آزادگان این قانون را اجرا نکرده است.

captcha