کد خبر: 3345237
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۸
مسئول خانه قرآن روستایی امام قیس خبر داد:

برگزاری اردوهای یک روزه همزمان با دهه کرامت

کانون خبرنگاران نبأ: خانه قرآن روستایی حضرت قمر بنی هاشم(ع) روستای امام قیس هم‌زمان با دهه کرامت اردوهای یک روزه ویژه اعضای خود برگزار می‌کند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، خانه قرآن روستایی حضرت قمر بنی هاشم(ع) روستای امام قیس هم‌زمان با دهه کرامت اردوهای یک روزه ویژه اعضای خود برگزار می‌کند.

مسئول خانه قرآن روستایی حضرت قمر بنی هاشم(ع) روستای امام قیس با اعلام این خبر گفت: با توجه به این‌که فعالیت‌ها و برنامه‌های این خانه قرآن در طول سال و در طول هفته به صورت دائمی برگزار می‌شود و با توجه به این‌که روستای امام قیس در منطقه سردسیر و کوهستانی قرار گرفته است، اردوها ما در فصل تابستان برگزار می‌شود.

زهره اسماعیلی افزود: کلاس ها و فعالیت های خانه قران روستایی حضرت قمر بنی هاشم در فصل تابستان و شروع  اوقات فراغت نوجوانان و جوانان رشد بیشتری نسبت به بقیه سال دارد.

وی بیان کرد: با توجه به جذب اعتبارات مردمی و خیرین قرانی رشد کمی و کیفی برنامه ها و کلاس های اموزشی قرآنی ، مذهبی و فرهنگی نیز نسبت به سال گذشته 30الی 35 درصد بیشتر شده است.

وی تصریح کرد: همزمان با دهه کرامت و با شروع این ایام، ولادت حضرت  فاطمه ی معصومه (س) روزانه یک اردوی درون استانی ویژه ی سنین 10 تا 40سال به تفکیک سن و جنسیت برگزار می شود.

یادآور می‌شود، روستای امام قیس بزرگ‌ترین روستای شهرستان بروجن، دارای 8 هیئت مذهبی، سه مسجد، یک حسینیه، دو امام زاده(قیس بن علی و شیث بن علی) و دو خانه قرآن روستایی است.

captcha