کد خبر: 3345626
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۹

خبرگزاری ایکنا یک انقلابی را در عرصه فعالیت‌های قرآنی ایجاد کرد

گروه فعالیت های قرآنی: مسئول شورای توسعه قرآنی استان کردستان با اشاره به اینکه خبرگزاری ایکنا یکی از رسانه‌های اثرگذار در امور قرآنی است، گفت: خبرگزاری ایکنا یک انقلابی را در عرصه فعالیت های قرانی ایجاد کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، مهدی طالبی، مسئول شورای توسعه قرآنی استان در دیدار سرپرست شعب استانی خبرگزاری ایکنا که دیروز، 26 مردادماه برگزار شد، اظهار کرد: استان کردستان یکی از استان‌های با صبغه فرهنگی کشور بوده و زمینه فعالیت‌های فرهنگی در این استان فراهم شده است.
وی افزود: بخشی از فعالیت‌های بخش فرهنگ و اندیشه استان به حوزه خبر و اطلاع‌رسانی مربوط می‌شود و خبرنگاران نقش اثرگذاری در پیشبرد اهداف فرهنگی کشور دارند.
طالبی اعلام کرد: خبرگزاری ایکنای کردستان یکی خبرگزاری‌های فعال، پیگیر و همراه همیشگی فعالیت‌های قرآنی است که اخبار قرآنی را به نحو مطلوب ارزیابی و رصد می‌کند.
وی با اشاره به اینکه خبرگزاری ایکنا با ورود در بحث جریان‌سازی فعالیت‌های قرآنی می‌تواند نمود بیشتری داشته باشد، بیان کرد: خبرگزاری ایکنا در دو بُعد مخابره اخبار و سیاستگذاری در بحث فعالیت‌های قرآنی ورود داشته باشد.
وی عنوان کرد: بُعد مخابره و انعکاس اخبار ایکنا یکی از وظایف و مطالبه‌های مهم مردم است که در این حیث ورود مطلوبی داشته است و با فعال کردن بُعد سیاست‌گذاری و دعوت از صاحب‌نظران این عرصه می‌تواند در جریان‌سازی فعالیت‌های قرآنی موفق باشد.
مسئول شورای توسعه قرآنی استان کردستان با اشاره به اینکه خبرگزاری ایکنا باید یک خبرگزاری مطالبه‌گر در بحث قرآنی باشد، عنوان کرد: در بخش فعالیت‌های قرآنی باید ضعف‌ها را برجسته کرده و راهکارهای خوبی  ارائه دهد.
وی با انتقاد از بخشی‌نگری مسئولان فعالیت‌های قرآنی ادامه داد: برای توسعه و گستردگی فعالیت‌های باید از جزیره‌ای عمل کردن و بخش نگری پرهیز کرده و همه در کنار هم و مشورت دادن به هم اهداف قرآنی را پیش ببریم.
سیدمیلاد اوصیا، سرپرست شعب استانی ایکنا در ادامه این دیدار گفت: به طور میانگین روزانه 300 خبر قرآنی از سراسر کشور برروی سایت خبرگزاری ایکنا قرار می گیرد.
وی با اعلام اینکه جزیره‌ای عمل کردن در بحث قرآنی به نفع نیست، افزود: حرکت همگام و در یک راستا مسئولان فرهنگی و قرآنی می‌تواند افق و چشم اندازهای روشن را برای ما ترسیم سازد.
سرپرست شعب استانی ایکنا با اشاره به تدوین منشور توسعه فرهنگ قرآنی عنوان کرد: خبرنگاران خبرگزاری ایکنا با انعکاس و انتشار اخبار مختلف در زمینه این منشور باید همگان را در جریان آن قرار دهند.
وی عنوان کرد: خبرگزاری ایکنا از ابتدای تدوین این سند همواره با انتشار اخبار پیگیر مرحله به مرحله سند توسعه بوده ایم که در استان ها نیز باید فعالیت این شورا در ایکنای شعب انعکاس پیدا کند.
اوصیا با اعلام اینکه شورا توسعه قرآنی استان باید برای خبرنگاران قرآنی به صورت مجزا کارگاه‌های مختلفی برگزار کند، افزود: خبرنگار موفق باید به تمام امور قرآنی استان واقف باشد که برگزاری دوره‌های فشرده می‌تواند در این زمینه مؤثر باشد.
وی در پایان یادآور شد: شورای توسعه قرآنی باید یک قرارگاه برای رسانه‌های دینی و مذهبی باشد تا خبرنگاران اخبار را به خوبی رصد کنند و به جایی برسند که خود صاحب نظر شوند.

captcha