کد خبر: 3346001
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۴

آزادگان پولاد و در کوره اسارت آب دیده شدند

گروه سیاسی: استاندار کردستان گفت: آزادگان پولاد بودند و در کوره اسارت آب دیده شدند و تاریخ طولانی برای تبیین ارزش ها و آرمان های آزادگان نیاز است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، عبدالمحمد زاهدی، روز گذشته 27 مردادماه، در مراسم گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی در سنندج افزود: دفاع مقدس داستان طولانی رشادت‌ها، شهامت‌ها، ایثارگری‌ها و شجاعت‌های رزمندگان ما بوده و برای تبیین این ارزش‌ها نیاز به تاریخ طولانی داریم.

وی با اشاره به اینکه می‌توان داستان آزادگان را در سه مرحله متصل به هم بیان کرد گفت: مرحله اول را می‌توان به چگونگی اسارت رزمندگان اختصاص داد که تا آخرین فشنگ‌های خود در برابر دشمن بعثی ایستادگی کردند و در این راستا به یک واقعیت در خصوص تفاوت نحوه اسارت رزمندگان ما با دشمن عراقی پی می‌بریم. هیچ سند و مدرکی و هیچ شواهد و قرائنی وجود ندارد که رزمندگان ما از روی ترس و برای حفظ جان خواسته باشند به اسارت در آیند.

وی اظهار کرد: رشادت و مقاومت نیروهای ما و تسلیم ذلیلانه ده‌ها نفری نیروهای عراقی نشان از تفاوت اسارت بین دو نیرو بوده و باید در تاریخ ایثارگری آزادگان ما به ثبت برسد. دوران اسارت به عنوان دومین مرحله قلمداد شده و آزادگان ما در چنگال یک رژیم خونخوار شکنجه شدند و تعدادی نیز به شهادت رسیدند و داستان‌های فراوانی از این پایداری در تاریخ وجود دارد. رشادت‌ها و شهامت‌های آزادگان ما در زندان‌های رژیم بعث دوران مهمی در تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بوده و باید به آن پرداخته شود.

استاندار کردستان در ادامه سخنان خود ابیان کرد: دوران پس از اسارت دارای ویژگی‌های زیادی است چرا که امروز آزادگان، پس از آن دوران سخت پیام‌آور کسانی هستند که به شهادت رسیده‌اند و باید آن پیام‌ا را به نسل های بعدی منتقل کنند.

captcha