کد خبر: 3349442
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۵:۳۸
قانعی:

اساتید علوم پزشکی مفاهیم قرآنی سلامت را آموزش دهند/ با علم به شفا بودن قرآن از آن بهره بگیریم

گروه سلامت: رئیس انستیتو پاستور ایران در آستانه روز پزشک اساتید علوم پزشکی را به عنوان الگوهای جامعه پزشکی به آموزش مفاهیم قرآنی و سلامت به دانشجویان فراخواند.

مصطفی قانعی رئیس انستیتو پاستور ایران به مناسبت روز پزشک در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی را فراخواند تا با آموزش مفاهیم قرآنی مربوط به سلامت به دانشجویان پزشکی آنها را آماده درمان معنوی بیماران بکنند.

وی تصریح کرد: در هر شغلی و هرگروهی افرادی وجود دارند که رهبر و الگوی اخلاقی دیگران‌اند در میان پزشکان نیز اساتید دانشگاه‌ها و پیشکسوتان حرفه پزشکی چنین افرادی هستند، آنها می توانند با آموزش مفاهیم قرآنی که در رابطه با سلامت است پزشکان آینده را  با قرآن مأنوس کرده و آماده درمان روحی و معنوی بیماران کنند.

وی با بیان اینکه طب امروزی و پزشکی کلاسیک جسم را در نظر دارد و به تن درمانی بهای بیشتری می‌دهد عنوان کرد: پزشکی امروزی برای برخی بیماری‌ها در دنیای امروز پاسخی ندارد، بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مشکلات روحی و خلأهای معنوی است که در این رابطه دین به کمک می‌آید و می تواند این بیماری‌ها را مداوا کند.

قانعی تأکید کرد: دین ما در این رابطه نیز کامل بوده و در تمامی شئونات آن به درمان معنوی انسان می‌پردازد، اسلام انسان را فقط جسم نمی بیند بلکه مراتب دیگری نیز برای آن متصور است و تأکید دارد همانگونه جسم بیمار می‌شود این جنبه‌ها نیز ممکن است بیمار شوند.

این فعال قرآنی افزود: آنچه در قرآن و کتب دینی بر آن تأکید می‌شود پیشگیری از این بیماری‌ها است، می دانیم که سلامت چهار جنبه جسمی، روانی، اجتماعی و روحی یا معنوی دارد، در قرآن مفاهیمی وجود دارد که به پیشگیری از بیماری این ابعاد و حتی درمان آنها می‌پردازد.

وی اظهار کرد: پزشکان با بهره گیری از آیات قرآن به ویژه آیاتی که در رابطه با سلامت‌ هستند گامی بزرگ در پیشگیری و درمان بیماران به ویژه بعد معنوی یا روحی بیماران بردارند.

عضو هیئت علمی دانشگاه بقیه‌الله(عج) بیان کرد: قرآن کتابی است که از سوی خالق یکتا به وسیله حضرت محمد(ص) برای نجات و رستگاری انسان‌ها فرستاده شده است، قرآن نیز به صراحت خود را شفاء می‌داند و ما هم به عنوان یک مسلمان به آن ایمان داریم، حال وقتی می‌گوییم قرآن شفاء است با علم به اینکه در آن شفا وجود دارد باید بتوانیم از این شفاء بهره گیریم و سلامت خود و دیگران را به وسیله آن ارتقا دهیم.

وی یادآور شد: شاید یک پزشک نتواند در مطب خود برای بیماران قرآن تلاوت کند، اما می‌تواند بیمار را به تلاوت قرآن برای آرامش روحیه و سلامت معنوی تشویق کند و با سود بردن از آیات‌ آن هم در سلامت جسمی و هم سلامت روحی بیمار مؤثر واقع شود.

captcha