به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)،اولین هم اندیشی پزشکان جهادی با موضوع نقش پزشکی در تقریب دلها عصر امروز شنبه 31 شهریور ماه، همزمان با روز پزشک در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
در این نشست سعید پیوندی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن خوش آمدگوی به حضار عنوان کرد: اول شهریور ماه زاد روز شیخ الرئیس ابن سینا و روز پزشک است در فرهنگ غنی ایرانی اسلامی گروه پزشکی پیشگامان علم فضیلت و تقوا هستند که به داوری منصفانه، عدل و مسئولیت پذیری مشهورند.
وی افزود: در دین اسلام پزشکی با آموزههای علمی و قداست آن پیوند خورده است لذا باید نظام سلامت نیز مبتنی بر این آموزهها باشد تا بتوان بر کار گروه و همگرایی خدمت شایستهای به دیگر مسلمانان انجام دهیم.
وی با بیان اینکه عشق فصل مشترک پزشکی و جهاد است عنوان کرد: در دنیای امروزی مهمترین سلاح راهبردی دشمن، تلاش برای تفرقه است با تقریب و همگرایی میتوان در برابر آن ایستاد در واقع تقریب هدف والایی بوده و باید تلاش کنیم همگرایی را در بین گروهها و مذاهب اسلامی ایجاد کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین محمدیان، نماینده ولی فقیه در دانشگاهها با بیان اینکه حرکت و تلاش مستمر پزشکان در خدمت به خلق دارای ارزش والایی است عنوان کرد: حرکتی که در این جلسه آغاز شده است را باید به عنوان یک حرکت جهادی به شمار آوردیم، امروزه پزشکان بدون مرز در دنیا عنوان ارزشمندی دارد که از تعاریف و تقسیم بندیهای که انسانها را از هم جدا کرده رها میکند.
وی ادامه داد: پزشکان بسیجی در جای جای دنیا حضور دارند و به مردم جهان و بالاخص کشورهای مسلمان کمک میکنند.
وی با اشاره به آیهای از سوره بلد عنوان کرد: قبل از مومن شدن باید جنبههای انسانی به حد بلوغ رسیده باشد و کسانی که توجه به انسان در آنها وجود ندارد نمیتوانند از ایمان بهرهای داشته باشند.
وی یاد آور شد: پزشکان کسانی هستند که چنین حسی در وجودشان موج زده و درد دیگران خواب آنها را پریشان میکند. این حس مقدمه رابطه عمیق با خداست.
محمد رئیس زاده، رئیس جامعه پزشکی کشور نیز طی سخنانی با تبریک روز پزشک گسترش جهاد پزشکی و ورود آن به حوزه تقریب را زاییده دفاع مقدس دانست که سعی شده با ایثار و فداکاری آن را در کشورهای مانند سومالی، اتیوپی، نیجریه، پاکستان، عراق و غیره در خدمت به خلق مسلمان به کار اندازیم.
وی به درخواستهای متعدد برای حضور پزشکان جهادی در این کشورها اشاره و اظهار امیدواری کرد: با تقویت این حرکتهای جهادی به زودی بتوان پاسخگوی این نیازها باشیم.
وی اعلام کرد: این آمادگی وجود دارد که در داخل و خارج از کشور خدمات پزشکی را با کیفیت بالای به مسلمانان ارائه دهیم.
وی تاکید کرد: فرهنگیترین کاری که میتوان انجام داد همین ارائه خدمات پزشکی است که یکی از برکات این حرکت را میتوان تقویت وحدت اسلامی در میان جوامع مسلمان دانست.
وی در ادامه با تقدیر از حرکتهای جهادی در حوزه تقریب مذاهب آن را مثمر ثمر دانسته و تاکید کرد: گفتمان غالب حقیقی در جامعه پزشکی خدمت رسانی، دغدغه مندی و دلسوزی است. این برخلاف آن است که میگویند پزشکان در فکر مادیات و کارآنه هستند.
وی یاد آور شد: باید حقیقت جامعه پزشکی را به درستی به تصویر بکشیم و با دیدگاهی جامعه شناختی به نقد آن پرداخت. پزشکان در صحنههای فعالند که کمتر کسی حاضر به بودن در آنها است اما گمنام میمانند باید اینها را بتوانیم برجسته کنیم.