کد خبر: 3350933
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۶
صالحی:

توجه به نقش رسانه ها در ترویج فرهنگ اسلام

گروه اجتماعی:فرمانده انتظامی استان زنجان ابراز کرد: نقش رسانه ای که بی تقوایی را در جامعه رواج می دهد افکار مردم را به نقطه ای می رساند که امام زمان خویش و ولی امر را بی تقوا می دانند و لذا امروز افتخار می کنیم که افرادی همچون خبرنگاران در جامعه مقیدتر و مسلط تر به امور فرهنگی و اجتماعی ماموریت انتقال واقعیت‌ها و فرهنگ اسلام را برعهده دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، سردار علیرضا صالحی، فرمانده انتظامی استان زنجان ظهرامروز،2 شهریور در نشست خبری خود با اصحاب رسانه‌های استان زنجان گفت: پاداش خبرنگاران را که قلم در جوهر وجدان خویش زده و اندیشه ناب اسلامی و قرآنی و فرهنگ غنی اسلامی و قرآنی و اهل بیت (ع) را در آرام‌سازی جامعه نشر می‌دهند، تنها خداوند می‌دهد.
وی افزود: مقایسه خبرنگاران ایران اسلامی با دیگر کشورها و در راس آن نیت آنان با خبرنگاران رسانه‌های غربی و استکبار جهانی غیر ممکن است. امروز خبرنگاران ما رسالت عظیم انتقال واقعیت‌ها در حکومت‌های دموکراسی و انعکاس خواسته‌های مردم به دولت‌مردان را بر عهده دارند و هیچگونه تعارفی در این خصوص ندارند و تنها به تکلیف خود فکر می‌کنند.
فرمانده  انتظامی استان زنجان با اشاره به اینکه خبرنگاران تاثیر مهمی در امنیت دارند و هیچ فردی این نقش را درک نمی‌کند جز کسانی که تبلیغات منفی را با واقعیت‌هامقایسه می کنند، ابراز کرد: نمونه این امر زمانی است که در مسجد کوفه امیرالمومنین را به شهادت رساندند و عده بسیاری گفتند که مگر حضرت علی (ع) نماز هم می خواند که این تنها تاثیر و نقش تبلیغات است و این امر نشان دهنده این است که نقش رسانه ای که بی تقوایی را در جامعه رواج می‌دهد افکار مردم را به نقطه‌ای می‌رساند که امام زمان خویش و امام زمان خود را بی‌نماز می‌دانند و لذا امروز افتخار می‌کنیم که افرادی مقیدتر و مسلط تر به امور فرهنگی و اجتماعی، ماموریت انتقال واقعیت‌ها و فرهنگ اسلام را برعهده دارند.
سردار صالحی با بیان اینکه استان زنجان در زمره استان‌های امن کشور است و نگه داری از این امنیت به مراتب از ایجاد آن سخت‌تر است، اظهار کرد: باید یادمان باشد همانگونه که فاصله بین امانت و خیانت بسیار کم است، فاصله بین امنیت و ناامنی نیز کم بوده و در این راستا جادارد که این آمار اعلام شود که در پنج ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته سرقت مسلحانه، گروگان‌گیری، آدم ربایی، سرقت از طلافروشی و سرقت از بانک صفر بوده است.
وی در خصوص عملکرد پنج ماهه اول امسال عنوان کرد: در تعریف سرقت‌ها 3 نوع سرقت خشن، مهم و خرد تعریف شده است که در بحث سرقت خشن آمار نسبت به سال گذشته صفر بود، در سرقت‌های مهم با کاهش 25درصدی و در سرقت‌های خرد نیز با کاهش 37 درصدی روبه روبه رو بودیم که در مجموع کاهش 32 درصدی را در سرقت‌ها شاهد بودیم  که این امر ناشی از آموزش‌های جدید پلیسی، اجرای طرح‌های متعدد از جمله جمع‌آوری معتادین متجاهر و کمک دستگاه‌ها در بازپروری آنان و هماهنگی بین دستگاه‌های قضایی و انتظامی و دستگاه‌های مربوط است.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: د ر خصوص سرقت‌ها تنها کیف قاپی نسبت به سال گذشته افزایش داشته است و نکته مهم و قابل توجه در این زمینه این است که بانوان چادری به هیچ وجه مورد کیف قاپی قرار نگرفته‌اند.
فرمانده  انتظامی استان زنجان تصریح کرد: در خصوص ماهواره‌ها نیز طرح جمع‌اوری همچنان ادامه دارد و در خصوص بحث کشف حجاب در خودروها به خصوص در تابستان طرح انتظامی، همه روزه بوده و افرادی که رعایت قانون نداشته باشند جریمه خواهند شد. در راستای امر به معروف و نهی از منکر و موضوع حجاب و عفاف نیز رویکرد نیروی انتظامی ارشادی و تذکر می‌باشد که در شهر شور و شعور حسینی تنها همین امر نیاز جامعه بوده و لزومی به برخورد وجود ندارد.
در ادامه، ناصر مقدم مدیرکل فرهنک و ارشاد اسلامی استان زنجان تاکید کرد: اگر امروز در استان زنجان مفتخر به جاری بودن و  برگزاری اکثریت برنامه‌های فرهنگی هستیم، این امر مدیون همکاری‌های خالصانه نیروی انتظامی است.
وی در پایان گفت: خبرنگاران به عنوان اقشار زحمتکش همواره دغدغه انتقال اخبار و امنیت استان را به شهروندان را داشته و دارند و همواره در این حوزه  تلاش کرده‌اند و کمتر روزی است که خبری از حوزه نیروی انتظامی نداشته باشند.

captcha