کد خبر: 3350977
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۴

گلزارهای شهدا؛ الگوی درست زندگی برای نسل امروز و فردا

گروه اجتماعی: فرماندار رشت گفت: گلزارهای شهدا برای نسل امروز و فردا، الگوی درست زندگی است و فرهنگ ایثار و شهادت را بین آنها زنده می‌کند.

سید عیسی مهدوی، فرماندار شهرستان رشت در حاشیه مراسم گلباران مزار شهدا که همزمان با آغاز هفته دولت برگزار شد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، اظهار کرد: بهره‌برداری از پروژه ساماندهی گلزار شهدای رشت با اعتبار 15 هزار میلیون ریال توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان افتتاح شده است.

وی افزود: گلزارهای شهدا برای نسل امروز و فردا، الگوی درست زندگی است و فرهنگ ایثار و شهادت را بین آنها زنده می‌کند.

مهدوی با بیان اینکه وجود مزار شهدا در مناطق مختلف شهری و روستایی، نماد ایثار و از خودگذشتگی است، ادامه داد: اهمیت این موضوع، ضرورت ساماندهی گلزارهای شهدا را دوچندان می‌کند.

فرماندار رشت خاطرنشان کرد: رمز پیروزی و بقای انقلاب اسلامی در دنیای پر از فتنه، رشادت‌های شهدا در طول دفاع مقدس است. به همین دلیل بر ما واجب است که گلزارهای شهدا را ساماندهی کنیم.

captcha