کد خبر: 3351082
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۱:۴۸

برگزاری کارگاه آموزشی مسئولان و هیئات مذهبی استان مازندران

کانون خبرنگاران نبأ: کارگاه آموزشی منطقه‌ای مسئولان و هیئات مذهبی استان مازندران در سالن آمفی تئاتر متل بانک ملی شهرستان بابلسر برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت الاسلام والمسلمین سید حسین ابراهیمیان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی مازندران  در کارگاه آموزشی منطقه ای هیئات مذهبی استان مازندران در  سالن آمفی تئاتر متل بانک ملی شهرستان بابلسر برگزار شد، به سبک زندگی و اخلاق از منظر امام حسین(ع) اشاره کرد و گفت: حضرت امام حسین(ع) اصولی را درباره سبک زندگی مطرح می‌کند که اگر ما در زندگی خود آن‌را عملی سازیم  هر گاه به مشکلات و سختی‌ها برخورد کردیم می‌توانیم با سعه صدر در مقابل این سختی‌ها پیروز شویم.

وی افزود: یکی از اصول در بحث  سبک زندگی از منظر امام حسین را ه های مقابله با مشکلات و چالش های زندگی است که چگونه بتوانیم مشکلات زندگی را به فرصت تبدیل کنیم.

ابراهیمیان با اشاره به این مطلب که حضرت امام حسین (ع) می فرماید که غصه های زندگی خود را بر گذر زمان تقسیم و پخش کنید تا تحملش بر شما آسان شود تصریح کرد: منظور این است که غم دیروز را دیروز تجربه کرده اید و غم فردا، غم فردا است و هنوز نیامده است، به غم امروز فکر کنید، که اگر اینگونه عمل کنید غم را در گذر زمان تقسیم کرده اید و به آرامش خواهید رسید .

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی مازندران  خاطرنشان کرد: از دیگر اصول این است که همه زندگی تان را زیبا تلقی کنید، یعنی آن فصلی از زندگی راکه برای ناخوش است همانند فصلی ببیندکه زندگی در آن خوش است و زیبا به نظر می رسد تا اینکه زندگی برای شما زیباشود.

وی در ادامه گفت: از حساسیت های بی جا و بی مورد در زندگی  پرهیز شود  چراکه حساسیت  بی جا و بی مورد در زندگی انسان یکی از بیماری های موجود در جامعه است که موجب رنجش انسان ها را فراهم می سازد.

حجت الاسلام ابراهیمیان سخت گرفتن و تکلف در زندگی را از دیگر موانع رسیدن انسان به آرامش دانست  و تصریح کرد: چرا ما انسان ها در این فکر باشیم که دیگران مارا به پسندند، کجای دین گفته است که به طریقی زندگی کن که دیگران تورا به پسندند، انسان باید طوری زندگی کند که خداوند او را به پسندد. ما نبایستی برای دیگران خود را به تکلف و سختی بیاندازیم، اگر زندگی سخت  گرفته می شود زندگی سخت می شود و اگر زندگی را آسان گرفته شود زندگی برای شما آسان می شود.

در ادامه حجت الاسلام مرتضی وافی مدیر مسئول نشریه خیمه و مدرس حوزه و دانشگاه  گفت: یکی از عناصر تآثیر گذار مداحان و ذاکران هستند ، و مداحان بایستی باید از فن مداحی که مجموعه ای از فنون و علوم است بهرمند شوند و در مجلس داری دارای مدیریت باشند، ممکن است کسی صدای خوش و علم داشته باشد اما نتواند مجلسی را مدیریت کند.

وی از مداحی و مرثیه خوانی به عنوان یک فن ،از فن به عنوان مدیریت و از مدیریت به عنوان یک فعالیت آمیخته با علم و هنر یاد کرد و افزود: هنر مداحی امری ذاتی است ، ذاتی بودن این هنر در موفقیت و اثر گذاری افراد کافی نیست بلکه باید با آموزش و علم همراه باشد.

وی  ادامه داد: مداحان اثرگذارترین افراد، در بزرگترین تشکل مردم نهاد یعنی هیئات مذهبی و  باید از این فرصت درراستای تشریح اهداف قیام عاشورا و تبیین آموزه های دینی استفاده کنند.
حجت الاسلام وافی شناخت تاریخ مقتل ،شعرو ادبیات ،صوت و لحن ،مخاطب شناسی و فنون اجرا را ارکان اصلی مداحی برشمرد و اذعان داشت:مداحان باید برای افزایش اثرگذاری سخنرانی و مرثیه خوانی های خود ارکان مداحی را مورد توجه قرار دهند.

نصرالله اسکندری مسئول هئیات مذهبی استان مازندران به گزارش عملکر د هئات مذهبی استان مازندران پرداخت و گفت: در مازندران پنج هزار هئیات مذهبی  و پانصد هیئات مذهبی دانشآموزی فعالیت دارند.

وی در ادامه افزود: در سطح کشور نیز بیش از نود و یک هزار هئیات مذهبی فعالیت دارند  که به ثبت رسیده اند که 25 درصد ان ها را هئیات مذهبی بانوان و 75 درصد آن هئیات مذهبی آقایان هستند.

اسکندری ادامه داد: کار هئیات مذهبی کار فرهنگی در خور دین است که با نظارت سازمان تبلیغات مشغول به فعالیت هستند و بایستی با هدف معرفت به قران ،انس به اهل عصمت و طهارت و حب به خدا ،پیامبر خدا و ولی خدا وحب به مسجد کار خود را ادامه دهند.

حمیدرضا گل‌محمدی تواندشتی

captcha