محمد هادی ایازی قائم مقام وزارت بهداشت، درمان و امور پزشکی در امور مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) اظهار کرد: نتایج بسیارخوبی از همکاری بین دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان اوقاف عاید حوزه سلامت کشور میشود.
وی تصریح کرد: گزارشهای امیدوار کنندهای از همکاریهای بین بخشی دانشگاههای علوم پزشکی و اوقاف به وزارت بهداشت ارائه شده است که افقهای روشنی را در گسترش مراکز بهداشتی و درمانی وقفی پدیدار میکند.
ایازی با بیان اینکه مشارکت بیشتر اوقاف هماهنگی بیشتری را میطلبد، عنوان کرد: کارگروههایی برای ایجاد این هماهنگی در سطح استانها تشکیل میشوند؛ تشکیل این کارگروهها موجب خواهدشد بسیاری از رَقبات حوزه سلامت شناسایی و بسیاری نیازمندیهای ما در حوزه بهداشتی و درمانی از سوی این رقبات برطرف شوند.
وی اضافه کرد: با ایجاد این کارگروهها بسیاری از موقوفات به کمک نظام سلامت میآیند، همچنین موقوفاتی که از سوی سازمان اوقاف ثبت نشده شناسایی و اطلاعات آن در بانک اطلاعاتی و وبسایت سازمان ثبت میشوند.
ایازی با ابراز رضایت از سطح همکاری وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی عنوان کرد: سطح هماهنگیها و همکاریهای بسیار زیاد بوده و روز به روز هم سطح آنها بیشتر میشود.
قائم مقام وزیر بهداشت در پاسخ به این مسئله که گاه مشکلات و ناهماهنگیهایی بین اوقاف و دانشگاههای علوم پزشکی در اختصاص زمینهای وقفی به ساخت بیمارستان و درمانگاه یا تأمین تجهیزات دیده میشود، گفت: اگر مشکلات و ناهماهنگی وجود داشته باشد در جلسات مشترک وزارت بهداشت و سازمان اوقاف همچنین در شورای عالی وقف و سلامت مطرح شده و به تدریج آنها را رفع میکنیم.
ایازی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا وزارت بهداشت قصد دارد وقف را به حوزههای مددکاری و خدمات آن وارد کند؟ اظهار کرد: مددکاری در حوزه موقوفات از جمله موضوعاتی است که به سازمان بهزیستی ارتباط دارد و وزارت بهداشت در قالب موارد خاصی که در مراکز درمانی نیاز باشد، این مسأله را پیگیری نمیکند.
وی خاطر نشان کرد: خارج از موارد درمانی وزارت بهداشت خود را درگیرمسأله ورود وقف به حوزه مددکاری نمیکند.