کد خبر: 3351615
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۶

نشست هم‌اندیشی مدیران شعب مؤسسه معجزه جاوید برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: جلسه هم‌اندیشی مدیران شعب مؤسسه معجزه جاوید پنج‌شنبه، پنجم شهریورماه برگزار می‌شود.

عقیل وطن‌دوست، مسئول مؤسسه معجزه جاوید در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: جلسه هم‌اندیشی مدیران شعب مؤسسه معجزه جاوید پنج‌شنبه، پنجم شهریورماه در شعبه شهریار برگزار می‌شود.

وی با اشاره به حضور 9 مدیر این شعبه، ادامه داد: جلسه ساعت 10 صبح آغاز می‌شود که از جمله موضوعات در‌نظر گرفته شده برای این جلسه جمع‌بندی فعالیت‌های تابستانه سال، ارائه پیشنهادات و برنامه‌های پاییزه و تصمیم درخصوص محتوای آموزشی کلاس‌های پیش‌دبستانی است.

وطن‌دوست عنوان کرد: این مؤسسه دارای 9 شعبه است که چهار شعبه آن در استان البرز، شهرستان‌های کرج و  فردیس و یک شعبه آن در شهریار و سه شعبه در ملارد و یک شعبه آن در شهرک ارم فردیس واقع شده است.

یادآور می‌شود، شعبه شهریار مؤسسه معجزه جاوید در شهریار، بعد از میدان فرمانداری، نرسیده به استخر کلهر واقع شده است.

captcha