اسماعیل اسماعیلی، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بن در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اظهارکرد: نخستین یادواره 400 شهید شهرستان بن روز پنجشنبه، 26 شهریور ماه ساعت 15 در مجموعه ورزشی شهدا شهر بن برگزار خواهد شد.
وی هدف از برگزاری یادواره شهدا را تداوم راه عاشورا عنوان کرد و افزود: هر چه برای شهدا قدم برداریم باز نتوانستهایم گوشهای از دینی که برگردن داریم را ادا کنیم.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: برگزاری یادواره برای شهدا وقتی موفق و موثر است که خروجی آن بهبود حال جوانان و ارتقای معنوی آنان باشد.
وی با بیان اینکه این یادواره پیش درآمدی برای برگزاری کنگره عظیم شهدای استان خواهد بود، تصریح کرد: عمل به سیره شهدا و قرائت وصیت نامه ایشان باید از شعار به عمل تبدیل شود و هرکس به اندازه توان خود در برگزاری این یادواره عظیم تلاش کند.