کد خبر: 3354643
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۵
با کسب 19 رتبه برتر کشوری؛

دانش‌آموزان آذربایجان‌شرقی درمسابقات کشوری قرآن و عترت خوش درخشیدند

گروه فعالیت‎های قرآنی: معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت: دانش آموزان استان در پایان مسابقات کشوری قرآن و عترت که در شیراز و مشهد برگزار شد در رشته‎‏های مختلف مسابقات قرآن و عترت کشور حائز 19 رتبه برتر کشوری شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‎‏المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، طاهر علمی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره آموزش و پرورش آذربایجان شرقی امروز، 9 شهریور در جمع خبرنگاران با معرفی چهره‎‏های برتر قرآنی استان از درخشش دانش آموزان استان در مسابقات کشوری قرآن و عترت و کسب 19 رتبه برتر کشوری در این مسابقات خبر داد.

وی ادامه داد: دانش‌آموزان استان در پایان مسابقات کشوری قرآن و عترت که در شیراز و مشهد برگزار شد در رشته‎‏های مختلف مسابقات قرآن و عترت کشور حائز 19 رتبه برتر کشوری شدند.

علمی گفت: حاصل تلاش دانش‌آموزان استان درمسابقات کشوری، کسب 1 رتبه اولی، 3 رتبه دومی و 5 رتبه سومی و ده رتبه چهارمی و پنجمی که رتبه‏‌های برتر کشوری به حساب می‌آیند، است.

وی خاطرنشان کرد: در رشته اذان سعید باقری از آذرشهر رتبه اول کشوری، رتبه‎‏های دوم کشوری را عاطفه سیدهاشمی از مرند در رشته مفاهیم، آقای محمد ملازاده از مرند در حفظ قرآن نگار حبیب‌زاده از آذرشهر در رشته احکام به خود اختصاص دادند.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره آموزش و پرورش استان با اعلام افزایش تعداد رتبه‏‎های برتر کشوری افزود: در سال گذشته دانش آموزان استان یازده رتبه برتر کشوری را کسب کرده بودند که امسال به تعداد 19 رتبه افزایش یافته است.

علمی تأکید کرد: امسال رتبه‎های سوم کشوری را ثنا هادی از ناحیه 1 تبریز در قرائت قرآن، الهام پورباقر از ناحیه 3 تبریز در حفظ قرآن، حمید باقری از مرند در صحیفه سجادیه، امیر ابراهیمی باویل از اسکو در احکام و زهرا حمیدی از ناحیه 4 تبریز در رشته انشای نماز و همچنین ده نفراز شرکت‎‏کنندگان استان در این مسابقات رتبه‌‎های چهارم و پنجم را به دست آوردند.

وی با بیان اهمیت مسابقات فرهنگی و هنری به خصوص مسابقات قرآنی در پرورش استعدادهای دانش‌آموزان و تربیت صحیح ایشان گفت: رویکرد اصلی معاونت پرورشی و فرهنگی استان پرداختن و اهمیت فوق‌‏العاده قایل شدن به این مسابقات است و رشد تعداد مقام‌های کشوری از این موضوع حکایت دارد.

عبدالله
|
-
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۳
0
0
میشه نام اون 10 نفری که چهارم وپنجم شدندروبنویسیدهرچی بشه اوناهم مقام آوردند
captcha