
به گزارش خبرنگار ایکنا از آذربایجانشرقی، امیر نصیربیگی، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری تبریز، شامگاه ۳۱ تیرماه در محفل سوگ و تجدید میثاق اصحاب رسانه در تبریز، با قدردانی از تمامی دستاندرکاران برگزاری این مراسم اظهار کرد: بسیاری از عزیزان با وجود کمبودها و محدودیتها با سعهصدر و همراهی، امور را پیش بردند و همواره در صحنه حضور داشتند. موکبهایی که در ایام جنگ و تشییع رهبر شهید فعال شدند، نقش مؤثری در خدمترسانی به مردم ایفا کردند و بنده نیز خود را خادم این مجموعه میدانم و آنچه از عشق و دلدادگی مردم در خیابانها جریان داشت، روایت کردند.
وی افزود: این روزها، روزهای حسرت و درد بود. عشق به رهبر، همه را پای کار آورده بود. ایشان برای بسیاری از مردم، همچون پدری مهربان بودند که همواره در کنار فرزندانش حضور داشت.
نصیربیگی سپس به خاطرهای از یکی از دیدارهای خصوصی خود با رهبر شهید اشاره کرد و گفت: یک بار همراه جمعی حدود ۱۵ نفره از فعالان تئاتر، توفیق دیدار خصوصی با ایشان را داشتیم. آنچه بیش از هر چیز در ذهنم مانده، سعه صدر و حوصلهای بود که برای شنیدن صحبت تکتک حاضران داشتند. هیچکس احساس نمیکرد حرفش شنیده نشده است.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری تبریز، ادامه داد: پس از گفتوگوها، نماز اقامه شد و سپس محسن میرزاعلی، از هنرمندان تئاتر آیینی و فرزند شهید، اجرای مرشدی داشت. او عصای رهبر را در دست گرفت و روایتی آیینی اجرا کرد. در پایان نیز انگشتری را که یادگار پدر شهیدش بود، به رهبر هدیه داد و ایشان همانجا آن انگشتر را به دست کردند؛ تصویری که هنوز هم با تمام جزئیات در ذهنم مانده است.
وی با اشاره به شب اعلام خبر شهادت، اظهار کرد: شاید هیچکس تصور نمیکرد روزی با چنین خبری از خواب بیدار شود. از ساعات قبل از اعلام رسمی، همه دلشوره داشتند. ارتباطات محدود شده بود و کسی نمیدانست چه اتفاقی در حال رخ دادن است.
نصیربیگی افزود: وقتی حوالی ساعت دو بامداد خبر قطعی شد و قرار بود رسانهها آن را منتشر کنند، یکی از سختترین شبهای عمرمان را تجربه کردیم. خواب از چشم همه رفته بود و هیچکس نمیدانست باید از کجا شروع کند. همه ما مانند کودکی بودیم که ناگهان پدرش را گم کرده باشد؛ بیقرار، مضطرب و حیران. نمیدانستیم چه باید بکنیم و چگونه این حادثه را روایت کنیم.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری تبریز با اشاره به علاقه ویژه رهبر شهید به آذربایجان، گفت: برای مردم تبریز و آذربایجان، این داغ سنگینتر بود. ایشان همواره نگاه ویژهای به این خطه داشتند و بارها در سخنان خود از جایگاه تاریخی و هویتی آذربایجان یاد کرده بودند.
وی افزود: تعبیرهایی مانند «پرچمداری آزادی ایران در دست تبریزیهاست»، «بدون روایت درست از تاریخ آذربایجان، روایت تاریخ ایران ناتمام است» و «آذربایجان، لنگر آرامش ایران» تنها بخشی از نگاه ویژه ایشان به این سرزمین بود؛ سخنانی که امروز بیش از گذشته در ذهن مردم این دیار زنده شده است.
انتهای پیام