کد خبر: 3355760
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۶

برپایی نمایشگاه نقاشی «خدا زیباست» در خلخال

گروه هنر: به مناسبت گرامیداشت هفته دولت، نمایشگاه آثار هنری یک هنرمند نقاش خلخالی با عنوان «خدا زیباست» در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، نمایشگاه آثار هنری یک هنرمند نقاش خلخال با عنوان «خدا زیباست»، با حضور نماینده مردم خلخال در مجلس و جمعی از مسئولان اجرایی و هنرمندان در محل مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد اسلامی خلخال در حال برگزاری است.
علی نظری، فرماندارخلخال در حاشیه این نمایشگاه، برپایی چنین نمایشگاه‌هایی را ایجاد فرصتی مناسب برای معرفی چهره‌های هنری شهرستان و شناخت ظرفیت‌های هنری منطقه عنوان کرد.
خرم اشرفی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خلخال هم با بیان اینکه هدف ازبرگزاری این نمایشگاه حمایت از هنرمندان خلخال در رشته‌های مختلف هنری است، گفت: در این نمایشگاه نقاشی با موضوع طبیعت و سبک رئال خلخال 19 اثر نقاشی خانم آزیتا غفارپور، هنرمند برجسته این شهرستان ارائه شد.
وی گفت: این نمایشگاه در محل مجتمع فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خلخال برپا شده است و امروز به کار خود پایان می‌دهد.

captcha