کد خبر: 3355931
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۸

اجرای طرح حبل‌المتین با معرفی برترین‎ها در بروجن پایان یافت

گروه فعالیت‌های قرآنی: اجرای طرح قرآنی حبل المتین ۱ ویژه دانش‌آموزان ابتدایی با معرفی ۲۳ نفر دانش‌آموز نخبه در بروجن به کار خود پایان داد.

حجت‎الاسلام محمد منصوری، کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی بروجن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: طرح قرآنی حبل‌المتین(1) ویژه دانش‌آموزان ابتدایی دوره اول و دوم از ابتدای ماه مبارک رمضان در بروجن آغاز شد.

وی افزود: 23 پایگاه قرآنی مجری برگزاری این طرح قرآنی بودند که با حضور 400 نفر دانش‎آموز و 23 مربی خانم و آقا برگزار شد. روخوانی و روان‎خوانی قرآن کریم، صحیح خوانی، حفظ جزء 30 و قرائت از محورهای اصلی این طرح آموزشی بود که با همکاری تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور خیریه و اداره آموزش و پرورش برگزار شد.

کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی بروجن، اظهار افزود: به دانش‌آموزانی که در مسابقات پایانی دوره‌های برگزار شده حائز رتبه برتر شدند از طرف سازمان تبلیغات اسلامی و اداره اوقاف و امور خیریه گواهی پایان دوره اهدا شد.

وی با بیان اینکه از هر پایگاه قرآنی یک نفر به عنوان نخبه معرفی و در مجموع از 23 نفر دانش‎آموزان و 23 مربی تقدیر شد، اظهارکرد: این افراد به منظور ادامه فعالیت و آموزش در طول سال، به موسسات قرآنی شهرستان معرفی می‎شوند.

captcha