کد خبر: 3355947
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۷

رونمایی از ضریح امامزاده علمدار(ع) ماهنشان

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان،گفت: ضریح امامزاده علمدار(ع) و سید عبد القادر(ع) روستای پری شهرستان ماهنشان طی روزهای اخیر رونمایی شد.

حجت‌الاسلام فخرالدین خدابنده‌لو، معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به رونمایی از ضریح امامزاده علمدار(ع) پری اظهار کرد: یکی از اقدامات اوقاف و امور خیریه به عنوان متولی امور امامزادگان ساخت و بازسازی بقاع متبرکه است.در همین راستا و با کمک‌های مردمی نسبت به ساخت ضریح برای امامزادگان اقدام شده است، که امسال نیز ساخت ضریح امامزاده علمدار (ع) پری انجام شد.
وی با بیان اینکه ضریح این امامزاده والا مقام با کمک مردم ساخته شده است،ادامه داد: در این راستا 450 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است. بخشی از این کمک‌ها از طریق مردم تامین شده است که برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی در این بخش طرح مودت اجرایی می‌شود.
معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان در پایان یادآور شد:تبدیل بقاع به قطب فرهنگی از مطالبات مقام معظم رهبری در آستان امامزادگان است که این نهاد همه تلاش خود را در تحقق این مطالبه به کار گرفته و از هیچ تلاشی دریغ نورزیده است.

captcha