
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)از خراسانشمالی، محمد رحیم نوروزیان معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسانشمالی، در جلسه ستاد انتخابات استان اظهار کرد: متاسفانه در برخی از دوره های انتخابات شاهد نزاع و تفرقه و درگیری در بحث بعضی مناطق بوده ایم و این درحالیست که انتخابات باید یک فرصت تلقی شود بنابراین ازهم اکنون باید با برنامه ریزی از بروز حواشی نامناسب پیشگیری شود.
وی با تاکید بر اینکه باید سیاست گذاریهای درستی برای انتخابات امسال اتخاذ شود، ادامه داد: دولت تدبیر و امید به دنبال برگزاری یک انتخابات سالم و بدون حاشیه است و مجریان انتخاباتی باید بیطرفانه عمل کنند تا این رویکرد دولت عملیلاتی و محقق شود.
نوروزیان با بیان اینکه همه به دنبال برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور هستیم، عنوان کرد: در نشستی که به اتفاق اعضای هیئت نظارت استان و استانداری بود، هماهنگی و همکاری خوبی مورد توافق قرار گرفت تا در جهت سلامت هر چه بیشتر انتخابات و پیشگیری از هر گونه تخلف افدام به عمل آید.
وی گفت: نقش صداو سیما، رسانهها و خبرگزاری ها در پردازش به موضوع انتخابات بسیار مهم است به گونه ای که دقت کنند سیاست ها و رویکردهای دولت به درستی تببین شده و منجر به ایجاد فضای نشاط ، مشارکت حداکثری و آرامش و امید شود.
نوروزیان افزود: با توجه به تعامل و همکاری خوبی که در استان بین نیروهای اجرایی، دستگاه های قضائی، نیرو امنیتی و انتظامی و هیئت نظارت استان است، نگرانی خاصی در بحث انتخابات نداریم و با همراهی کامل مردم شاهد برگ زرینی دیگر در خطه قهرمان پرور خراسان شمالی در اسفند ماه آتی خواهیم بود.