کد خبر: 3357474
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۷
استاندار قزوین خواستار شد:

تلاش جامعه قرآنی برای رفع بی‌سوادی قرآنی در بین مردم

گروه فعالیت‌های قرآنی: مرتضی روزبه تلاش جامعه قرآنی را برای رفع بی‌سوادی قرآنی در بین مردم خواستار شد و گفت: رتبه‌های قرآنی نباید زمینه اقناع مقام‌آوران را فراهم کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، مرتضی روزبه، استاندار قزوین پیش از ظهر امروز، چهارشنبه در مراسم تجلیل از دانش‌آموزان مقام آور قزوینی در مسابقات قرآن کشور و همچنین قاریان طرح تلاوت در رمضان اظهار کرد: دانش‌آموزان قدرشناس سن خود و مقطعی که در آن قرار دارند باشند.

وی افزود: شما دانش‌آموزان به عنوان کسانی که در مسیر قرآن قرار دارید راه خود را استمرار داده و در این مسیر مداومت داشته باشید.

این مسئول با بیان اینکه نباید کسب رتبه زمینه قانع شدن شما به جایگاه فعلی را فراهم کند، تأکید کرد: دائما باید به دنبال رشد و جایگاه خود باشید و این مسیر باشکوه مهم و حساس را طی کنید.

روزبه عنوان کرد: این مقام و رتبه‌ها ابزار و سکوی پرش انسان است و نباید به ایستگاه و منزلگاه کسی تبدیل شود بکه باید زمینه‌ای را فراهم آورد تا دانش‌آموز به دنبال ارتقاء جایگاه خود باشد.

وی با اشاره به اینکه جمع خود را تکمیل و حلقه دانش‌آموزان قرآنی را بزرگتر کنید، ادامه داد: باید محیط پیرامونی خود شامل خانواده، دوستان و آشنایان را با قرآن پیوند دهید.

استاندار قزوین اظهار کرد: یک چهره قرآنی باید شاخص باشد و در هرکجا که قرار گرفت انسانی تأثیرگذار و مورد اثر باشد و بتواند جمع اطراف خود را نیز به این فضا هدایت کند.

وی با اشاره به اینکه همه مخصوصاً کسانی که با قرآن ارتباط دارند باید عامل به قرآن باشند،  تأکید کرد:  یکی از راه‌های توسعه فرهنگ قرآنی برپایی کرسی تلاوت در مساجد است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

این مسئول با بیان اینکه همه فعالیت‌های قرآنی استان حتی 5 درصد جمعیت استان را شامل نمی شود گفت: نهضت قرآن‌خوانی و سواد قرآنی موجود در جامعه با حد مطلوب فاصله‌های زیادی دارد.

وی با بیان اینکه باید برای رفع بی‌سوادی قرآنی در جامعه تلاش کنیم، بیان کرد: استعدادیابی برای قهرمانان قرآنی در آموزش و پرورش جدی گرفته شود تا بتوانیم شاهد افزایش این جمعیت باشیم.

captcha